Dick Steenvoorden DtD'18

Ik loop voor het Fonds Slachtofferhulp en hoop een groot aantal donaties te mogen ontvangen waardoor ik het Fonds kan ondersteunen bij hun werkzaamheden .

Maatschappij

Created by :

Dick Steenvoorden loopt mee voor het Fonds Slachtofferhulp

Location:

Oegstgeest, Nederland

Connected to:

Dam tot Damloop 2018
€ 390 of € 800
48.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Dam tot Dam Loop 2018

Ik ben sinds 2015 als onbetaald medewerker/vrijwilliger verbonden aan Slachtofferhulp Nederland. In de afgelopen periode heb ik een aantal keren ervaren in welke schrijnende omstandigheden slachtoffers soms (buiten hun schuld) terecht zijn gekomen. Doordat ik kon bemiddelen bij het aanvragen van een uitkering bij het Fonds Slachtofferhulp, heb ik zelf kunnen zien hoe belangrijk het is dat dit fonds financieel wordt ondersteund. Ik wil daarom graag mijn bijdrage leveren door het lopen van de Dam tot Dam Loop en hoop daarbij sponsorbedragen van jou te mogen ontvangen. Alvast hartelijk bedankt! ATTENTIE; ALS JE EEN BEDRAG VAN MINIMAAL EUR 10,00 DONEERT, MAAK JE KANS OP EEN 4 GANGEN DINER INCL. WIJNARRANGEMENT VOOR 4 PERSONEN!!!