De Revalidatietuin van Blixembosch

Een buitengewoon tuinplan

Gezondheidszorg

Created by :

Libra Revalidatie & Audiologie

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 50 of € 50.000
0.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

SafeValue must use [property]=binding:

(see http://g.co/ng/security#xss)Een buitengewoon tuinplan

In deze tuin leren mensen weer opnieuw bewegen na een zwaar ongeval of ernstige ziekte. Samen met de therapeut wordt hier geoefend. In het weekend kunnen mensen die opgenomen zijn, en veel tijd hebben, hier zelf oefenen of gezellig het bezoek ontvangen. In het therapiedeel kom je ongelijke stoepen tegen, trapjes, verschillende soorten ondergrond en handige outdoor toestellen. Wat is er nu fijner dan in de open lucht in de natuur oefeningen te doen, te jeu de boulen of juist lekker te relaxen?


Zomer en winter

Locatie Blixembosch van Libra Revalidatie wil van haar binnentuin een mooie natuurlijke tuin maken waarin het fijn toeven is, zowel in de zomer als in de winter. Er ligt een mooi plan dat begroot is op 50.000 euro. We gaan er natuurlijk voor om dit bedrag in zijn geheel bijeen te krijgen.

Maar we zetten zo nodig de tering naar de nering.

Delen

Dat is het leuke van dit plan: er kunnen ook delen van uitgevoerd worden. Zo kunt u bijdragen aan het grote geheel, maar wilt u een bedrag voor bijvoorbeeld één toestel sponsoren kan dat ook. U leest daarover meer op onze website libranet.nl. Daar staat ook wat onze tegenprestatie is wanneer u bijvoorbeeld via een bedrijf sponsort.

Met uw bijdrage realiseren we een prachtig project, waarvan we hopen dat u er nooit gebruik van hoeft te maken....

Doen!

Waar woorden ophouden begint de voorstelling. Bekijk daarom de prachtige 3D animatie van het plan! De moeite waard! U vindt hem boven aan deze pagina.