Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

De Kurkentrekkers

Locatie:

Vianen, Nederland

Carnavalsclub met smaak! Door hun opvallende verschijning en spetterende outfits verrassen zij elk jaar het publiek met uitgesproken thema's.

Een carnavalsoptocht zonder muziek kan toch niet?


Onze geluidsinstallatie van vorig jaar heeft het helaas niet overleefd, en een beloofde installatie is helaas gesneuveld na een feestje.

En omdat de Kurkentrekkers wel van een dansje houden en wij jullie graag tijdens de optocht willen entertainen.  Hebben wij een geschikt apparaat nodig voor op de kar.


We zijn niet veeleisend, en onze wagen is niet groot. Maar ons budget is erg krap en klein. En daarom willen wij graag een oproep doen aan al onze volgers. 
Al voor het bedrag van 2 bier of wijn kunt u ons helpen.


Van jullie donatie kunnen wij een geluidsinstallatie aanschaffen. En wat er overblijft gebruiken wij, om nog mooiere kostuums maken. 
Helpt u ons, om dansend op de muziek van onze eigen geluidsinstallatie en als trotse Kurkentrekker deel te nemen aan de optocht op 2 maart in Apenstad IJsselstein???


Onze dank is supergroot! ALAAF!!!! Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.