Maatschappij   

Aangemaakt door :

De-Koepel vzw

Locatie:

Антверпен, Белги

DOORGAAN DONEREN VIA https://de-koepel.be/donatie/


Beste moskeebezoekers, geloofsgenoten, liefhebbers van Allah's huizen


De De Koepel-moskee is een gevestigde waarde in Borgerhout, met een zeer divers publiek en veel bezoekers gedurende de week, allemaal hamdoelillah.


Al jaren doen we ons best om Da'wa en de islamitische ethiek te eren, met een extra focus op de toegankelijkheid van het spreken op vrijdag en de lage drempel voor nieuwe moslims en hun begeleiding.


Het blijft een eer en een taak voor ons om dit centrum draaiende te houden, wat we met plezier doen, sabilillah. Dit hangt echter financieel af van donateurs en leden. Helaas zien we deze gedeelde verantwoordelijkheid niet volledig door iedereen ondersteund. Maar alle hamdoelillah.


We ervaren wel dat een reactie vaak wordt gegeven wanneer een noodoproep wordt gelanceerd, maar dit is verre van voldoende. Met donaties na spontane oproepen kun je maar een korte tijd doorgaan en het is een tijdelijke redding. We vragen Allah om al diegenen te accepteren die vorige week op onze oproep hebben gereageerd als een sadaqa djariyah en om hen al het goede hier en in akhira te geven.


Hiermee willen we een beroep doen op mensen die een hart hebben voor De-Koepel, mensen die steevast in ons verhaal geloven, degenen die willen helpen bij het overleven van dit centrum. Daarom deze oproep om u te registreren als lid of vervoerder van dit project. Een lid ondersteunt ons jaarlijks met een financieel geschenk, omdat hij een regelmatige bezoeker is, bijvoorbeeld in de buurt woont of regelmatig. gaat met ons mee naar de khutba. Een koerier is iemand die nog een sadaqa djariya over heeft om ons te helpen door een maandelijks terugkerend geschenk op onze account te storten. Dat is een van de minste vormen van gedeelde verantwoordelijkheid die te vinden is in de Ummah zelf!


We worden niet gesubsidieerd, gefinancierd of gefinancierd door een instelling in de kosten die we maken. Dat terwijl De-Koepel officieel wordt erkend, er geen inkomsten uit deze bron zijn omdat het bestand door het Agentschap voor Binnenlands Bestuur gedurende 6 jaar is geblokkeerd. We hebben jarenlang overleefd, met de wil van Allah, dan door de bijdragen en geschenken die aan ons zijn toegekend. Moge Allah de harten openen en het begrip verbreden van de mensen die in de buurt wonen of ons regelmatig bezoeken.


Eén ding is altijd een terugkerende waarheid: alleen de mensen wiens hart gehecht is aan baytoellah, het huis van Allah, zijn altijd gul en begripvol geweest. Het zijn mensen die de waarde kennen van een sadaqa djariyah, een geschenk waarvan de beloning gedurende je hele leven en na je dood voortduurt. Zij zijn degenen die altijd weggeven met vertrouwen en met de juiste intentie, zonder hun gaven of niet-gaven te vernietigen, maar daarentegen anderen aanmoedigen om te behoren tot degenen van wie Allah hen houdt: al moehsinin, de gulle weldoeners!


Moge Allah ons en U ook laten behoren tot degenen die blijven werken voor de huizen van Allah, zonder enig deel van arrogantie of trots, puur voor het gezicht van Allah, SWT! Waarlijk, wie toegewijd is aan het bouwen van het huis van Allah, Allah bouwt een verblijf voor hem in Al-Djannah!


Steun De De Koepel-moskee financieel zodat deze niet is gesloten. Moge Allah jouw bijdragen accepteren en laat ons gezamenlijk deze sadaqa djariya uitstralen in plaats van inshaAllah te doven.
€ 4.304 van € 10.000
43% gefinancierd
NaN dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.