De Corazon Carbon Extracter

De Corazon Carbon Extracter

Maatschappij

Created by :

stichting Corazon

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

stichting Corazon

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

Voor 10 euro heeft u een uniek blik: De "Corazon Carbon Extracter", Met deze "'CCE "" kunt u uw eigen carbon, de C uit de CO2, maken om die ergens in de bodem op te slaan zoals bijvoorbeeld in uw eigen tuin.

Een blik met Corazon Carbon Extracter is een eenvoudige manier om pure carbon , de C uit de CO2 te ontrekken. De vaste stof Carbon is dan gebruiks klaar om te dienen als Carbon, de C van CO2 opslag in de bodem. De CCE is een soort metalen biomassa brandstof cel wat voor de openvuur kachels geschikt is.  Het metalen blik met CCE kan worden hervuld met elke soort biomassa zoals bijvoorbeeld snoeifaval uit eigen tuin of van afval van bomen en of landbouw restanten.  De inhoud van het blik CCE is kant en klaar te gebruiken voor mensen met een openhaard, een houtkachel en een buitenhout kachel. Het blik CCE produceert vaste carbon en produceert in de kachel meer energie.

De "'Corazon Carbon Extracter ", CCE produceert veel extra energie in het vuur terwijl het echte Carbonkool uit biomassa maakt. Carbonkool is een extract van hout, biomassa of ander biologisch materiaal dat door verhitting van biomassa onder zuurstofarme omgeving is verkregen. De biomassa in het blik CCE verbrand niet maar vergast waardoor de vaste stof blijft bestaan. De werking is eenvoudig , het blik CCE legt men op een open vuur in de kachel om het te verhittenvia het houtvuur van de kachel. Het blik CCE fungeert als een micro gas extracter dat van uit de biomassa het houtgas doet ontbranden.  Wanneer het gas geheel uit biomassa is verbrand blijft er alleen nog maar bijna 100% pure carbon over.

De C uit de CO2.

De Carbonkoolookwel bekend als charcoal of houtskoool is nu geschikt om als een van de beste bodem verbeteraars ter wereld te fungeren. Het is geschikt voor het agrarisch land, de moestuin, de bloemen perk of zelfs de indoor plantenbak! Het voedsel gewas zal door toevoeging van deze pure Carbonkool veel meer productie geven, de bodem verbeterd er sterk door en het leven in de bodem alswel de gehele tuin floreert er beter door.

De pure carbon strooit u, eventueel eerst verrijkt met compost of mest,  uit in uw eigen tuin of uw bloemenbak en u heeft voor vele jaren, tot aan meer dan duizende jaren zelf Carbon, de C uitde CO 2 , vast gezet in de bodem!U kan zo in een 20 jaar tijd eenvuodig zelf tonnen aan Co uitde atmosfeer vastz etten als carbon .

1 kg carbon kool staat gelijk aan 3,7 kg CO 2!

Carbonkool of charcoal is de beste oplossing wereldwijd al het te veel aan CO2 in de atmosfeer, de 400 PPM te kunnen reduceren tot noodzakelijke 300 PPM. Dit kan nu gewoon heel eenvoudig door de carbonkool de komende 20 jaar op elk agrarisch perceel in de wereld te strooien. Dat is dus een bodem verbetraar, de carbonkool op de ongeveer 150 miljoen hectare agrarisch land dat we gebruiken voor onze wereldwijde voedselproductie .Dat is ongeveer 10% van het totaal areaal van 14 miljard hectare land op aarde. Door op elke hectare boerenland ongeveer 200-250 ton carbon vast te zetten, dus een 10 tot 12 ton carbonkool per jaar, per hectare vast te zetten, kunnen we met grote zekerheid al het te veel aan CO 2 in de atmosfeer, dus de 100 PPM die te veel zijn, weer vast in de bodem.

Dat kan via carbonkool voor meer dan 1000 jaar C uit de CO2 in de functie van grondverbeteraar vast zetten. Carbon in de toplaag van de bodem vast zetten is goed voor de voedsel zekerheid en zelfs van groot belang willen we elk mens op aarde kunnen blijven voeden. Carbonkool, de C uit de CO 2 maakt zelfs van het dorste land op aarde weer een vruchtbaar land. 

Carbonkool is een bewezen een zeer hoog kwalitatief goede buffer voor voeding en water te zijn.  De zo omstreden Carbon, de C uit de CO2 is nu een reding geworden een echte top bodem verbeteraar geworden.

Zo eenvoudig verbeteren we het klimaatop aarde!