Dieren   

Aangemaakt door :

DAR Dierenambulance

Locatie:

Drenthe, Nederland

DAR Dierenambulance is er voor alle dieren in nood in Drenthe en Overijssel. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan we klaar. Because all life matters!

Stichting Dutch Animal Rescue (afgekort DAR) is een particuliere stichting die zich inzet voor dieren in de gemeenten Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Hardenberg. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: noodhulp verlenen aan dieren in nood, het chippen van dieren aan huis en het vervoeren van uw dier naar bijvoorbeeld de dierenarts. 


Voor een dier in nood zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken via ons telefoonnummer 06-57 377 365. Als u dit nummer belt, krijgt u gelijk onze centralist aan de telefoon. De centralist neemt de melding aan en stuurt vervolgens de ambulance in het juiste gebied aan. Ter plekke kunnen onze vrijwilligers EHBO verlenen om daarna het dier veilig en zo snel mogelijk te vervoeren naar een opvang of dierenarts. Onze vrijwilligers zijn gecertificeerd om EHBO te kunnen verlenen.


Daarnaast staan we voor u en uw huisdier klaar wanneer u vervoer nodig heeft van en naar de dierenarts, pension, trimsalon en dergelijke.


Wij zijn geheel afhankelijk van donaties, giften en vrijwilligers. Kunt u ons hulp bieden (denk aan een financiële bijdrage, handdoeken, kooien, halsbandjes, kattenmandjes, dekens) of wilt u vrijwilliger worden? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken en zijn dankbaar voor iedere vorm van hulp!Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.