Maatschappij   

Aangemaakt door :

Danku Sinterklaasje - Actie

Locatie:

Nijmegen, Nederland

Lieve Sint, kom je ook bij mij? Lang niet alle ouders kunnen de dure sinterklaastijd betalen, maar ieder kind verdient iets in zijn schoentje. Met deze actie zamelen wij geld in voor chocoladeletters voor deze kinderen om de schoentjes te vullen! Help jij ons mee? (Deze actie start bij de voedselbank in Nijmegen)

Danku Sinterklaas

Lieve Sint, kom je ook bij mij? Lang niet alle ouders kunnen de dure sinterklaastijd betalen, maar ieder kind verdient iets in zijn schoen.

Wij zijn zes studenten en wij verzamelen geld in om chocoladeletters te kopen, zodat alle kinderen iets in hun schoentje kunnen krijgen dit jaar! Dit gaat bij deze actie in eerste instantie om de kinderen verbonden aan de voedselbank in Nijmegen. Met €900,- kunnen wij alle ongevulde schoentjes vullen.

Doe jij mee? Voor slecht €1,- koop jij al een chocoladeletter voor in een schoentje!

Let op: €0,55 gaat naar transactiekosten, dus het doneren van een volledige chocoladeletter kost €1,55 en het bekostigen van twee chocoladeletters kost €2,55 etc.

€ 754 van € 750
100.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.