Daniëlle ten Hagen

Daniëlle ten Hagen

Maatschappij

Created by :

Daniëlle ten Hagen

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 400 of € 2.000
20% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

*Buiten deze donatiemodule om heb ik al €1.765,70 opgehaald via diverse fundraising events en activiteiten. Target van €2.000,- is inmiddels behaald, nu op naar de 2.500!


Een jaar lang trainen we met een groep van 40 personen met veel enthousiasme voor het succesvol uitlopen van de TCS New York City Marathon. Hierbij organiseren we het hele jaar door veel activiteiten waarbij we proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Human Rights Watch (meer specifiek voor de vluchteling).

Met eigen ogen heb ik mogen ervaren hoe Human Rights Watch te werk gaat en hoe belangrijk het is dat ze bestaan. Door middel van studies probeert Human Rights Watch onder andere de vluchtelingensituatie wereldwijd in kaart te brengen en daarnaast lobbyen ze bij overheden om de situatie te verbeteren. Veranderingen komen er niet van vandaag op morgen, maar ik vind het belangrijk dat er organisaties bestaan die hier constant bovenop zitten en zorgen voor kleine verbeteringen.

Super leuk dat je nu mijn profiel aan het bekijken ben en super leuk als je een donatie zou achterlaten. Daarmee draag jij eraan bij dat Human Rights Watch meer goed werk kan verrichten! Heel erg bedankt alvast!