Wens   

Aangemaakt door :

Elise Maat Snijder

Locatie:

Noordwolde, Nederland

Daniel heeft nog een paar laatste wensen die ik graag nog voor hem waar zou willen en kunnen maken (met behulp van jullie)

hoi


zoals de meesten van jullie nu al weten heeft mijn man Daniël (net 35 geworden) niet lang meer. We hebben het over maanden (misschien weken). 

Daniël heeft de ziekte van non Hodgkin wat inmiddels ook al in de botten is gaan zitten.

hij heeft nu meer als 5 jaar gevochten. Allerlei chemo, bestralingen, alle mogelijke medicijnen en experimenten. Het is op.

 

wij zijn 30 mei dit jaar getrouwd en zijn een paar dagen weg geweest wat niet geheel een succes was. 


Daniël heeft ook 2 dochters van 9 en 12. 


wij willen de tijd die we met zijn tweeën maar ook met de meiden hebben zo mooi mogelijk en goed mogelijk doorbrengen.


wij vallen onder beschermende bewind. Ik heb daar al een gesprek mee gehad maar die kan helaas gezien de omstandigheden die door vorig jaar zijn komen te ontstaan niet veel betekenen. 


inmiddels zit Daniël al in een rolstoel. Niet continu. Alleen met echt weggaan. Dit bespaart hem heel veel energie ook. En het is veiliger. 


Daniël en ik zouden graag samen nog eens weggaan maar ook dingen met de meiden ondernemen en waar mogelijk ook echt even weg.

dit kost echter wel wat geld. Je zit met vervoer, eventueel hotel en dan de kosten die je daar maakt en als je met kinderen weggaat is het wel zo leuk om ook echt even iets te doen. En als Daniël ziet dat zijn meiden genieten en het naar hun zin hebben geniet hij ook! Ook al kan hij niet alles meer.. 


ik heb rond de €700,- hier neergezet. Mogelijk dat jullie dit veel vinden voor even paar uitjes maar je moet je, ben ik achter gekomen, niet vergissen.

ik wil van het geld dat overblijft bewaren voor de uitvaart. Wil ook aan zoveel mogelijk wensen van Daniël voldoen. Zo heeft hij ervoor gekozen om gecremeerd te worden zodat wij na de tijd hem nog bij ons kunnen hebben. Ik wil dan een gedeelte voor de uitvaart gebruiken, maar ook voor bijvoorbeeld assieraden (ik zag dat hier ook nog wel eens een prijskaartje aan hangt)


ik hoop dat er mensen zijn die ons willen en kunnen helpen. Weet dat veel mensen wel willen, maar ook niet kunnen. Je helpt ons ook al door het alleen te delen!


uiteraard mogen er ook vragen worden gesteld en dat kan gestuurd worden naar [email protected] 

ik snap ook dat sommige mensen niet "zomaar" geld gaan doneren.


zelf probeer ik ook nog het 1 en ander te verkopen om eigenlijk ook wat te kunnen sparen maar goed soms wil dat een tijd niet en soms wel en sowieso is dat nooit veel..

             


Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor het lezen, eventuele delen en of doneren!

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.