Dam tot Damloop 2017 voor Alzheimer onderzoek

Dam tot Damloop 2017 voor Alzheimer onderzoek

Maatschappij

Created by :

Dam tot Damloop 2017 voor Alzheimer onderzoek

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 205 of € 322
63.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

We vergeten allemaal wel eens iets, dat is heel menselijk. Maar wat als dit structureel wordt? Wat als het steeds erger wordt en je niet meer een boodschappenlijstje kan onthouden, niet meer weet welke dag het is, voorwerpen en geluiden niet meer herkent of zelfs je dierbaren niet meer herkent? Verschrikkelijk! Helaas is dit iets waar wij allemaal mee te maken kunnen krijgen, ook op jonge leeftijd. Daar moeten we iets aan doen!

VUmc Alzheimercentrum
VUmc Alzheimercentrum staat voor onderscheidende patiëntenzorg en hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek. VUmc Alzheimercentrum streeft naar een leidende positie in de zorg en onderzoek op het gebied van dementie. Met name waar het dementie op jonge leeftijd betreft. Zie voor meer informatie https://www.alzheimercentrum.nl/

Dam tot Damloop
Samen met mijn Aegon collega’s loop ik op zondag 17 september de Dam tot Damloop. Wij gaan 10 Engelse mijl lopen (16,09km) met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alzheimer Nederland voor onderzoek naar dementie.

Doneer!
Wil jij een steentje bijdrage aan onze actie? Dat kan! Je kunt gemakkelijk via deze pagina een donatie doen. Hiermee help jij het onderzoek naar dementie, iets waar wij allemaal mee te maken kunnen krijgen. Daarnaast motiveert mij dit persoonlijk om elke keer weer (minimaal 3 keer per week) mijn hardloopschoenen aan te trekken om te gaan trainen en op zondag 17 september naar de finish te knallen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om op zondag 17 september ons te komen aanmoedigen.