DAG MET EEN LACH Der Grüne Hölle (Fundraiser 2017)

DAG MET EEN LACH Der Grüne Hölle (Fundraiser 2017)

Maatschappij

Created by :

DAG MET EEN LACH Der Grüne Hölle (Fundraiser 2017)

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

DAG MET EEN LACH ontstond in de zomer van 2015 naar een idee van Jacco Brand en Desiree Dekker en organiseert, samen met de eigenaren van supercars en sportauto's, heerlijke en vermakelijke events voor kinderen die wel een verzetje kunnen gebruiken. Wat is er nu mooier dan een kind te zien lachen en even zijn zorgen te laten vergeten?

Het concept is eigenlijk heel eenvoudig; we verzamelen met enkele tientallen fraaie auto's op een locatie in Nederland of Vlaanderen en maken met de kinderen leuke rit, eten een frietje of een heerlijke pannenkoek en brengen een bezoek aan een dierentuin, bioscoop of museum.

Maar ook de broers en zussen zijn welkom om deel te nemen aan de events. Immers, ook zij verdienen een verzetje.

De eigenaar van de supercar is die middag, of ochtend, de gastheer en ontfermt zich over zijn gast. Zowel qua zorg als financieel, door de kosten van de dag op zich te nemen.

DAG MET EEN LACH (DMEL) werkt geheel belangeloos en zonder winstoogmerk. DMEL beheert geen geld en is afhankelijk van sponsoring om investeringen te kunnen betalen.

DAG MET EEN LACH zet zich in voor o.a. de volgende doelen en/of organisaties:

Stichting Jaimy van Boxel

Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

Stichting Steun 22Q11

Stichting Opkikker

Villa Pardoes

Stichting Hartekind

Metakids

DER GRÜNE HÖLLE: Van 6 t/m 8 april rijden we een rally met 12 equipes en leggen ongeveer 900 km af met als highlights de geweldige wegen van de Eifel, de mooie steden als Cochem en Koblenz en natuurlijk de Nürburgring. De deelnemers betalen zelf de kosten en er is een kleine donatie per equipe gevraagd. Maar het is natuurlijk mooier wanneer we nóg meer geld op kunnen halen voor DMEL zodat er voor toekomstige evenementen meer mogelijk is om te organiseren en de verschillende activiteiten die op de agenda staan te kunnen bekostigen.

De bedoeling is dus dat we deze rally gebruiken als fundraiser voor DMEL, zodat we ook in 2017 weer een ontzettende glimlach kunnen toveren op de gezichten van heel veel kinderen. Daarom is het nu mogelijk om ons te sponsoren!

Doet u ook mee? Tevens zal ons bedrijf voor elke 5 euro er 1 extra doneren!!

Meer info op: 

www.dagmeteenlach.nl

www.facebook.com/dagmeteenlach

https://www.facebook.com/events/157220064682831/