€ 10.340 52%
van € 20.000
gesloten

Deel pagina via:

In 2016 bestaat de Ezelsociëteit 15 jaar! Een mijlpaal die we willen vieren met de bouw van nieuwe stallen in Zeist. Daar is dringend behoefte aan. De huidige stallen zijn zeer oud, nog met tweedehands bouwmaterialen in elkaar gezet en hebben dan ook hun beste tijd gehad.
Er liggen uitgewerkte tekeningen voor twee nieuwe, duurzame stallen die, naar verwachting, in 2016 gebouwd zullen worden. Wat nog ontbreekt, is geld... Voor de fundering en de bouw worden fondsen benaderd, maar voor de financiering van de verlichting in de stallen doet de Ezelsociëteit graag een beroep op u! Help dus mee en zet onze ezels in de spotlights! Crowdfunding donaties, crowdfunding non-profit.
In 2001 stond de ezel Grietje met haar jonge ezelveulen opgesloten in een stal. Een groep vrienden kocht de arme merrie met haar veulen en zo ontstond De Ezelsociëteit. Sindsdien zijn er niet alleen meer dan driehonderdtwintig ezels, maar ook vijf muildieren, een muilezel en enkele paarden en pony’s opgevangen aan de Zwitsersekade in Zeist. Doelstellingen van Stichting De Ezelsociëteit Opvang, verzorging en herplaatsing van ezels. Een oudedagsvoorziening en thuis voor bejaarde en gehandicapte ezels. Opname van ezels die door de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (L.I.D.) of de Dierenpolitie in beslag zijn genomen. Geven van voorlichting en het organiseren van cursussen over het houden van ezels. Crowdfunding donaties Crowdfunding non profit