Noodhulp   

Aangemaakt door :

OneForAll Initiative

Locatie:

, Nigeria

Door de pandemie is er nu bijna overal een blokkering en de realiteit is dat honger zelfs de armen kan doden, nog voordat het dodelijke coronavirus hen treft.


Kwetsbare mensen worden het hardst getroffen door de uitbraak; het zou gezinnen zelfs dieper in honger en armoede kunnen drijven.


#CitizensAction is een door burgers aangestuurde campagne die oproept tot collectieve verantwoordelijkheid bij het nemen van maatregelen ter ondersteuning van kwetsbare, arme en arme huishoudens in de gesloten gebieden.


In sommige moeilijk bereikbare gebieden hebben we besloten op te treden en te reageren op deze pandemie. Met uw hulp kunnen we ons noodvoedseldonatieprogramma uitbreiden om meer levens te redden en de curve af te vlakken. Doe je mee?


U kunt alleen voedsel en geld doneren om ze op dit account te kopen.


Banknaam: ZENITH BANK

Rekeningnummer: 1015985142

Accountnaam: OneForAll GlobalIn sommige moeilijk bereikbare gebieden hebben we besloten op te treden en te reageren op deze coronaviruspandemie. Met uw hulp kunnen we ons noodvoedseldonatieprogramma uitbreiden om meer levens te redden en de curve af te vlakken. Doe je mee? U kunt alleen voedsel en geld doneren om ze op dit account te kopen.
€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.