Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

New Choreographic Design

Locatie:

Amersfoort, Nederland

De nieuwe universele voorstelling van New Choreographic Design verbind 10 dansers uit en met verschillende achtergronden. Het gevecht tegen het gezien en niet gezien worden. Waarbij het vragen en bevragen hand in hand gaat met het maskeren.

(C)over


Achtergrond


Nelse van Heurck en Christoph Eberl de leiders van New Choreographic Design, creëren op dit moment hun tweede universele voorstelling, waarin dansers met verschillende achtergronden bij elkaar komen. Niet alleen verschillende generaties komen samen, maar onze dansers zijn vooral verschillende mensen, individuen, die ieder op een eigen manier, met eigen kracht een eigen doel nastreven. Gezamenlijk. 


Wij bieden onze werkzaamheden aan mensen met verschillende achtergronden waarbij veel of weinig affiniteit met kunst geen rol speelt. Onze expertise ligt in het opzetten van producties, maken van choreografieën en het geven van lessen-workshops, waarin openstaan voor iedereen een centrale rol speelt. Iedereen heeft een andere invalshoek, mogelijkheden en capaciteiten kortom iedereen is uniek. Het individu, de uniekheid en de wens van de persoon die voor ons staat dient als steunpilaar voor het groter proces waar NewChoreographicDesign bekent omstaat.

Voor ons speelt, centraal in dit proces, het horen, voelen en zien van de mens. Wij zien dit als een van de belangrijkste elementen om oprecht werk te kunnen leveren en creëren.


Hiervoor hebben we uw hulp nodig. We hopen dat ook u ziet hoeveel energie de dansers in dit project steken, hoe hard ze ervoor werken. Help ons, beter gezegd: help onze dansers, om hun prachtige verhaal op de meest veelzijdige manier te vertellen! 

We danken u alvast voor uw hulp. Graag geven we u hieronder meer informatie over onze danser en over het stuk.


De Voorstelling


Wat niet gezien wordt, wordt niet naar gevraagd. Wat gevraagd wordt, wordt niet altijd gezien en wat er gezien wordt, wordt niet altijd gevraagd. (C)over is het constante dilemma tussen het zien, het vragen en maskeren waarin bescherming van jezelf en/of de ander de basis is van de disconnectie. Wat zou er gebeuren als de Sahara ons concept van leven wordt? Niks kan zich verbergen, niks heeft een oordeel en alleen de blote hemel kan je vragen beantwoorden. Hoe ver disconnected zouden we dan van ons zelf zijn?


De Dansers


De Kosten


De meeste kosten worden gedragen en gefinancierd door New Choreographic Design. Het budget is echter niet voldoende om alle kosten te dekken. Bijvoorbeeld kostuums en decor. Om de voorstelling uniek te maken voor de dansers en het publiek, hebben we uw steun nodig! Elke kleine donatie helpt ons op weg naar de première! 


DANK U WEL VOOR U HULP EN SUPPORT!


Nog vragen, stuur ons dan een mail aan:

[email protected]


Stay open, stay creative, for you and for everyone!

Blijf open, blijf creatief, voor jezelf en voor iedereen!


Nelse & Christoph 


Wil je meer over NewChoreographicDesign weten, dan vind je ons onder: https://www.newchoreographicdesign.com/ (Nederlandse versie volgt spoedig)

Facebook: https://www.facebook.com/NewChoreographicDesign

Instagram: https://www.instagram.com/newchoreographicdesign

Twitter: https://twitter.com/newchoreograph1
€ 1.650 van € 1.863
88.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.