Couveuse Baby's Curacao

Little fighters....precious one....you amaze others with your extraordinary strenght and endurance. Rember every day how special you are. Little Hero

Gezondheidszorg

Created by :

Couveuse Baby's Curacao

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 4.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

De stichting Couveuse Baby's Curacao ondersteunt couveuseouders in de carribean gedurende de tijd die hun kinderen in de couveuse liggen, maar ook de periode die daarna volgt. Dit door activiteiten te organiseren in belang van de ouders zoals het houden van één op één gesprekken om de ouders/ familie van alle informatie te voorzien  die ze nodig hebben en eventueel hun vragen te kunnen beantwoorden, daarbij het houden van praatgroepen waar ervaringen gedeeld kunnen worden met verscheidene ouders die ditzelfde hebben meegemaakt en het organiseren van evenementen waarbij er met ouders en eventueel kinderen op een vreugdige manier met muziek, educatieve spelletjes en onder het genot van een hapje en drankje bijeengekomen wordt. Het belangrijkste waar wij voor staan zijn de belangen behartigen van ouder en kind. Wij proberen de maatschappij ook bewuster maken over dit thema die velen met andere ogen zien of zelfs onderschatten door het geven van presentaties die toegankelijk zijn voor iedereen. 


Wij hebben uw hulp heel hard nodig!

Met uw donaties kunnen wij naar Curacao en het project opzetten voor deze lieve mama's en papa's.