Conventie Bournemouth

Steun The New Harvest Singers

Kunst & cultuur

Created by :

The New Harvest Singers

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 242 of € 10.000
2.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Op naar de Europese Barbershop Conventie in Bournemouth!

Wij zijn The New Harvest Singers uit Geldermalsen. Een stoere vrouwen a-capella groep en we zingen in Barbershopstijl

TROTS TROTS TROTS!!!!!!

We staan nog steeds na te glunderen van de enorme prestatie die we hebben neergezet op onze 2-jaarlijkse Conventie (Nederlands kampioenschap Barbershop zingen) op 1 april jl. in Veldhoven. Voor onze performance, zie het Youtube filmpje op deze pagina.

We zijn enorm trots dat we met 82,2% de beste score ooit in Nederland hebben behaald en we ons nu officieel een A-koor mogen noemen. Met deze score zijn we voor de 6e keer Nederlands kampioen!

Door deze prestatie zijn we uitgenodigd om deel te nemen aan de Europese Conventie in Bournemouth eind oktober 2017. Hier zullen Barbershopkoren op hoog Internationaal niveau hun performance mogen tonen aan een kritische jury en volle zaal met enthousiast publiek.

Maar... de kosten zijn hoog! Denk daarbij aan registratiekosten, reis- en verblijf, coachings etc. We zijn daarom op zoek naar donateurs die ons willen steunen om deelname aan deze wedstrijd mogelijk te maken. Helpt u mee om deze reis voor ons mogelijk te maken? Iedere donatie wordt super enthousiast door ons ontvangen!

En.... neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar een koor of ensemble. Er zijn diverse mogelijkheden en we komen graag! Mail hiervoor naar info@thenewharvestsingers.nl.

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage namens alle New Harvest Singers!