Ondernemerschap   

Created by :

Wesley Myeni

Location:

Mbabane, Eswatini

Bedrijf Fondsenwerving

Diligence Works is een nieuw geregistreerd webdesign- en hostingbedrijf. Dit is een lokaal gevestigd bedrijf (geregistreerd in Eswatini). Het begon op 1 februari 2020. Diligence Works is opgericht door een jong echtpaar met de bedoeling om bedienden te worden van de in Eswatini gevestigde bedrijven door op maat gemaakte technologische oplossingen te bieden om de verschillende uitdagingen waarmee de bedrijven dagelijks worden geconfronteerd op te lossen.


Dit jonge stel vervulde een vrijwillige voltijdzending in Oeganda en Sierra Leone. Een zending vervullen leerde dit echtpaar een heel belangrijke les: vreugde komt voort uit naar buiten kijken en onbaatzuchtige dienstverlening aan anderen. Deze ervaringen inspireerden het jonge stel om een bedrijf te starten dat zich niet alleen zal richten op het anticiperen op winst, maar ook op het leveren van kwaliteitsdiensten aan klanten. Een bedrijf dat zich richt op het oplossen van problemen van andere bedrijven, gebruikmakend van de diverse huidige technologieën. Een bedrijf dat ervoor zorgt dat klanten krijgen wat ze nodig hebben en hun productie en winst maken versnellen.


Diligence Works is het pas geregistreerde Afrikaanse bedrijf dat unieke IT-diensten levert. Het heeft alle hulp nodig die het kan krijgen om volledig op zichzelf te staan. Alle gedoneerde fondsen worden strikt gebruikt om het bedrijf te laten groeien en meer banen te creëren. Het Koninkrijk Eswatini wordt momenteel geconfronteerd met een hoge werkloosheid.
€ 0 of € 80.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.