Co-Cycling Tour 2018

Fietsen voor de allerkleinsten!

Sport

Created by :

Stichting Co-Cycling

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Stichting Co-Cycling
€ 10.180 of € 15.000
67.9% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

De 5e editie van de Co-Cycling Tour! Voor iedereen dit van fietsen houdt op elk niveau. Dit jaar fietsen we voor Stichting Steun Emma kinderziekenhuis AMC. Onze bijdrage gaat helpen bij de realisatie van de nieuwe Amsterdamse IC neonatologie, de eerste afdeling waar het AMC en het VUmc hun krachten zullen bundelen.

Waarom Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis?
Eén op de zeven kinderen wordt al voor de 37e week van de zwangerschap geboren en jaarlijks ruim 2.000 kinderen zelfs voor de 32e week. Wanneer baby’s zo vroeg geboren worden, is de kans groot dat dit blijvende gevolgen heeft op hun functioneren op latere leeftijd. De huidige IC Neonatologie is krap en druk- er zijn veel prikkels voor de pasgeborene, weinig behandelruimte voor medisch personeel én er is een verhoogd risico op infecties. De nieuwe Amsterdamse IC Neonatologie zal bestaan uit 36 “Single Bed Units”, eigen kamers voor elk kind met ruimte voor zorgverlening volgens de huidige medische standaard. Een prikkelarme omgeving waar het kind kan aansterken, waar ouders bij hun kind kunnen overnachten, waar ze een lagere kans op infectiegevaar hebben én waar hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek verricht kan worden.

Onze droom is om met de Co-Cycling Tour 2018 €40.000- op te halen om zo één Single Bed Unit te realiseren! 

Om dit doel te realiseren hebben wij jullie hulp hard nodig. Dit jaar werken wij samen met Whydonate zodat je ook zelf een geldinzamelingsactie kunt starten. Je kunt je als team (bijvoorbeeld fietsmaatjes/collega's/familie) of als individu laten sponsoren en zo geld ophalen voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Klik op de knop "Start geldinzamelingsactie" hiernaast, maak een eigen profielpagina aan en help ons zoveel mogelijk geld op te halen voor de allerkleinsten!

Geen behoefte aan een eigen pagina? Losse donaties zijn natuurlijk ook meer dan welkom en kun je hiernaast ook gemakkelijk achterlaten.