CMW Studio

CMW Studio goes America (Phoenix)

Maatschappij

Created by :

CMW Studio

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

●       Over onzelf: 

 Hallo allemaal,Wij zijn Megan en Wesley. We komen uit Maastricht en Oss en dansen bijdansschool CMW Studio in Eindhoven. Iedere week reizen we 4x op en neer naarEindhoven om te trainen bij CMW. We dansen in 2 CMW teams: The JuniorZz (max. 8dansers) en megacrew The CMW Family (Max 40 dansers.) waar we veel uren perweek mee trainen. We zijn gekwalificeerd voor het WK HipHop in Amerika(Phoenix) om Nederland te vertegenwoordigen. Hiervoor moeten wij eensponsoractie bedenken om al het geld bij elkaar te krijgen, maar dat kunnen wijniet alleen! Daarom vragen wij uw hulp om onze droom werkelijkheid te maken! Onsdoel is om minimaal €7.500,00 euro op te halen voor de dansvereniging om dekosten om zowel voor ons als de dansers zo goedkoop mogelijk te houden. Helaaswordt het vanuit de organisatie niet vergoed en moeten wij de gehele reis zelfbekostigen, vandaag dat hiermee en ieders hulp vragen.

  ●       CMW Studio: 
CMW Studio is eendansvereniging gevestigd in Eindhoven en draait nu haar 4e seizoenin de danswereld. In afgelopen seizoenen heeft The CMW Family onwijs veelprijzen weten te bemachtigen. Niet alleen nationale titels, maar ookInternationale titels waaronder meerdere malen Nederlands Kampioen/EuropeesKampioen maar ook meerdere malen Wereldkampioen. Al deze titels kan The CMWFamily op het lijstje erbij zetten met bereikte doelen. Ook wonnen de dansersen teams van The CMW Family afgelopen seizoen grote nationale wedstrijden alsHipHop Kingz, Break a Leg en waren ze 3e bij World of Dance Europe.  

 ●       Teams:
 CMW Studio heeft 5teams in de dansschool: 
The KingZz Jr. (Junior Division)               
The SlayerZz(Varsity Division)             
  The Fire (VarsityDivision)             
  The JuniorZz (AdultDivision)                
 The CMW Family(Mega Crew Division)                 
3van de 5 teams hebben zich gekwalificeerd voor het WK in Phoenix. 

  ●       Carlton: 
 CarltonMarks-Walden is de Coach en Choreograaf van alle dansgroepen CMW Studio en is23 jaar oud. Hij is choreograaf van verschillende videoclips zoals van NL Top40 artiesten: Bollebof, FMG en van verschillende clips van zijn eigen studio. Hijheeft meerdere malen meegedaan aan RTL 4 tv-programma`s: Everybody Dance Now enHolland’s Got Talent. Carlton is niet alleen 2-Voudig Europees kampioen enWereldkampioen, maar hij is ook lid van Chapkis Dance Family uit Amerika waarhij vorige zomer heeft mogen deelnemen aan World Of Dance Finals in Los Angelesen Hip Hop International USA waar zij goud wonnen, en zich kwalificeerde voorhet Wereldkampioenschap in Las Vegas 2016. Hier behaalde zij de 10e plaats inde halve Finale van de 50 teams. Carlton is een top choreograaf Wereldniveau enis enorm bekend in de danswereld.   

 ●       HHI: 
 Op 5 maart heeftde The CMW Family deelgenomen aan Hip Hop International Netherlands om zich tekwalificeren voor het Wereldkampioenschap in Phoenix, Arizona. Ook wel deOlympische spelen van dans genoemd. Hier nemen de beste van de bestedansgroepen deel aan het kampioenschap van de hele wereld om te strijden voorde Gouden, Silver en Bronzen plaatsen. Bekende Internationale artiesten zoals:Usher, Justin Bieber, Missy Elliott, Jennifer Lopez, Jason Derulo, Ne-Yo,Omarion enzov. komen kijken en te genieten maar ook om zelfs eventuele dansersuit te kiezen voor de wereld. Kortom dit is het evenement om NIET te missen.

Doneert u boven de 50 euro dan ontvangt u een mooi T-shirt van CMW en een persoonlijke videoboodschap. Wij hebben u steun hard nodig!