Created by :

Stichting de Upside van Down

Location:

,

Steun ons voor de prijs van 1 kop koffie per maand!

Motivation

Na een jaar Corona, zijn we er wel klaar mee. We snakken allemaal naar een kop koffie op een terras, we willen weer een normaal leven. Dat "normale" waar wij zo naar verlangen, is voor mensen met Downsyndroom helemaal niet zo vanzelfsprekend. De weg naar een inclusieve maatschappij waarin zij volop mee mogen en kunnen doen, is nog lang. Wil jij helpen die inclusieve maatschappij te realiseren? Steun dan onze stichting!


Trakteer ons één keer per maand op een symbolische kop koffie. Dat kost je € 2,50 - of doe eens gek en maak er een cappuccino van voor € 3,50! Bedenk je niet, druk gewoon NU op de doneerknop en schenk ons die kop koffie per week. Je steunt er een ontzettend goed en broodnodig doel mee!


Hoewel wij alleen met vrijwilligers werken die hun tijd en inzet doneren, hebben we natuurlijk veel andere kosten bij de realisatie van onze projecten. Geen stichting kan bestaan zonder de steun van donateurs. Dankzij de Club van 500 kan Stichting De Upside van Down projecten blijven realiseren die ten goede komen aan de beeldvorming rondom Downsyndroom. En dat blijkt nog steeds hard nodig!


Wij zijn erkend Goed Doel, dat wil zeggen dat jouw donatie absoluut goed terecht komt. Deze erkenning van het CBF, toezichthouder Goede doelen, betekent dat we voldoen aan strenge normen en onze donaties écht besteden aan de doelgroep. De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF wordt uitgegeven. Alleen goede

doelen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen de Erkenning krijgen. Zo kun je ervan uitgaan dat Erkende Goede Doelen daadwerkelijk bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro, verantwoording afleggen en zich onafhankelijk laten controleren.

Italian Trulli
undefined
€ 370

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous a month ago
€50
Theateratelier a month ago ToiToiToi kanjers!
€25
Margo a month ago
Dankjewel voor dit mooie gebaar Margo!
€25
Annebeth a month ago
Wat lief Annebeth! Lang geleden! Dank voor je steun!
€50
Anonymous a month ago
€50
Theateratelier a month ago ToiToiToi kanjers!
€25
Margo a month ago
Dankjewel voor dit mooie gebaar Margo!
€25
Annebeth a month ago
Wat lief Annebeth! Lang geleden! Dank voor je steun!
€50