Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Carola Blanco

Locatie:

Jinhua, China

China is een land dat zichzelf consolideert als een belangrijke economische macht, maar het is een samenleving met diepe tegenstellingen en contrasten, we hervatten na de pandemie een reis door China om een fotografisch verslag op te stellen van de situatie in Guizhou, de provincie met de hoogste niveau van armoede op het platteland in het land en de provincie Guandong een van de rijkste. Het idee is om een e-boek met getuigenissen te maken over de post-pandemische sociale dynamiek van de Aziatische reus.


<pre class="ql-syntax" spellcheck="false"> China is een land dat zichzelf consolideert als een belangrijke economische macht, maar het is een samenleving met diepe tegenstellingen en contrasten, we hervatten na de pandemie een reis door China om een fotografisch verslag op te stellen van de situatie in Guizhou, de provincie met de hoogste niveau van armoede op het platteland in het land en de provincie Guandong een van de rijkste. Het idee is om een e-boek met getuigenissen te maken over de post-pandemische sociale dynamiek van de Aziatische reus. </pre>


€ 0 van € 6.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.