Cherries on Top actie

Hardlopen om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Lianne Vedder-van Dam, vestigingsmanager van Balans Leiden, doet het tijdens de Leiden Marathon 2019.

Sport

Created by :

Balans

Location:

Leiden, Nederland

€ 530
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Marathon voor kankeronderzoek


Tien kilometer rennen om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Dat is het plan van Lianne Vedder – van Dam, vestigingsmanager van Balans Leiden, en directe collega’s Patrick de Haan en Gorana Nikic. Op deze manier hopen ze zo veel mogelijk donaties te genereren voor een groot goed: meer en beter onderzoek naar kanker. 


Onlangs kwam Lianne van dichtbij in aanraking met deze ziekte toen een goede vriendin de diagnose hersenkanker kreeg. Om tegenwicht te bieden aan alle negativiteit die gepaard gaat met deze ziekte, richtte deze vriendin samen met anderen de stichting Cherries on Top op. Bedoeld om het leven van zo veel mogelijk kankerpatiënten positief te beïnvloeden.


Door zich samen in te zetten op de 10 en 21 km tijdens de Leiden Marathon 2019, hopen Lianne, Patrick en Gorana zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting. Als extra steuntje in de rug zal Balans als organisatie het ingezamelde eindbedrag verdubbelen. 


Steun jij mee?