Carlo Contino en Edwin Blom lopen voor het Fonds Slachtofferhulp

Carlo Contino en Edwin Blom lopen voor het Fonds Slachtofferhulp

Maatschappij

Created by :

Carlo Contino en Edwin Blom lopen voor het Fonds Slachtofferhulp

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 425 of € 650
65.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Helaas heeft Carlo door een kuitblessure zijn ticket moeten inleveren. Edwin Blom neemt komende zondag het stokje van hem over. Steun Edwin in een geweldige eindspurt en het streven naar een prachtig eindbedrag.

Hoeveel kilometer??! Als medewerker van Fonds Slachtofferhulp kan ik natuurlijk niet achterblijven. Vooroplopen kan ik echt niet beloven…

Steun mijn sponsoractie voor het Noodhulpfonds, waarmee wij elke dag slachtoffers van een ingrijpend misdrijf of verkeersongeval uit een schrijnende situatie kunnen helpen. Het gaat om de slachtoffers die echt even een helpende hand nodig hebben om zich weer op te richten. Geld voor de boodschappen, een bed voor de kinderen en een goed advies over hoe nu verder.
Met dat in het achterhoofd mogen die 16 km op 17 september geen probleem zijn. Mijn doel is minstens 650,- voor deze noodhulp aan slachtoffers. Help jij mij dat voor elkaar te krijgen?