Wens   

Created by :

Horse Rescue Ibiza

Location:

Ibiza, Spain

We hebben hulp nodig van alle paardenliefhebbers!

In een magisch bos op Ibiza leven 24 paarden gered van slachthuizen, uithongering of misbruik van vorige eigenaars. We zouden willen dat ze het leven ooit nog gelukkig konden maken, maar dit is een sprookje voor nu ...


Het geld is opgedroogd en we doen ons best om de paarden goed te voeden en goed te verzorgen, maar we kunnen het niet zonder jou!


Ons plan is om deze fondsenwerving te starten om de paarden, pony's en ezel te helpen om te herstellen van alle slechte dingen die hen zijn overkomen en hen te leren weer mensen te vertrouwen door natuurlijk paard: rijden, goed gevoed en met alle kosten voor medische zorg betaald voor .


Het is niet alleen de zorg voor de paarden, maar het pand heeft ook aandacht nodig. We moeten het hekwerk vast te stellen om de paarden te slaan te houden, bevestig de daken van de paddocks voor de regen komt en het herstel van de wateraansluiting om veel van de paddocks. Zelfs een kleine gift betekent dat we iets meer kunnen doen dan nu.


Om hulp te vragen is niet gemakkelijk speciaal wanneer het vragen om geld van vreemden .. maar we zien geen andere manier om deze plek op te slaan dan door te bellen naar de gemeenschap om hulp.


Ones weer we kunnen dit niet doen zonder uw hulp dus doneren en deze plaats houden up and running en laat de paarden lang en gelukkig leven voor de rest van hun leven ..


Het is echt een kwestie van maanden en alle paarden hebben geen thuis, het is angstaanjagend om te denken wat er met hen zal gebeuren, maar ook heel angstaanjagend om te weten dat er geen hoop meer is voor andere paarden op Ibiza om gered te worden ..


We willen doorgaan, maar we hebben nu hulp nodig .. kijk naar alle gezichten van onze engelen ..In een magisch bos op Ibiza leven 24 paarden en een ezel gered van slachthuizen, honger of misbruik van vorige eigenaars. We zouden willen dat ze het leven ooit nog gelukkig konden maken, maar dit is een sprookje voor nu ... Het heiligdom heeft grote financiële nood en heeft jouw hulp nodig, anders moeten ze snel de deuren van het centrum sluiten
€ 1.793 of € 10.000
17.9% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anneke 3 days ago
€10
23 days ago
€10
24 days ago
€10
3 months ago
€10
Anneke 3 days ago
€10
23 days ago
€10
24 days ago
€10
3 months ago
€10