Busje voor Joseph. Help kinderen aan betere educatie!

Busje voor Joseph. Help kinderen aan betere educatie!

Maatschappij

Created by :

Busje voor Joseph. Help kinderen aan betere educatie!

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 113 of € 750
15.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

We weten allemaal dat onderwijs belangrijk is en het is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Maar dat is lang niet voor iedereen zo vanzelfsprekend…

Met tien gemotiveerde en enthousiaste studenten van Hogeschool Leiden van de opleiding Communicatie gaan wij een evenement organiseren voor de non-profitorganisatie MIVA. Een organisatie die zich inzet om transport- en communicatiemiddelen in ontwikkelingslanden te realiseren.

Het project waar wij ons op gaan richten is het project van Father Joseph. Een Indiase pionier die zich inzet om kinderen in zijn omgeving onderwijs te bieden.

Op dit moment haalt en brengt Father Joseph de kinderen van en naar school met een oud en onveilig busje. Het is elke dag maar zien of hij zijn eindbestemming wel haalt.

Wanneer de bus van Father Joseph het officieel begeeft, zullen de kinderen weer moeten leven op straat en weer aan de slag gaan op de vuilnisbelt, waar zij niet kunnen werken aan hun toekomst.

Om een nieuwe bus voor Father Joseph te realiseren, is er wel geld nodig.

Hoe graag wij het ook zouden willen, de portemonnee van een student is niet altijd vol en kunnen wij een nieuwe bus niet betalen. Daarom vragen wij hulp.

Alle beetjes helpen en voor elke donatie zijn wij zeer dankbaar.

Iedere donatie is een stap dichterbij een nieuwe bus. Een nieuwe bus, met als eindhalte een nieuwe, goede toekomst.