Mensenrechten   

Created by :

Bruce Lee and the Outlaw

Location:

Bucharest, Romania

Bruce Lee en de Outlaw

Als je actie wilt ondernemen en de protagonisten van Bruce Lee en de Outlaw wilt helpen. Dit is de plek om het te doen.


Het geld dat we via deze pagina ontvangen, helpt op twee manieren:1. HELPEN RALUCA NICU TE HELPEN


Raluca heeft onvermoeibaar samengewerkt met iedereen in de tunnels, inclusief Nicu, die al enkele jaren onder haar liefdevolle zorg staat. Haar toewijding aan hem is levensveranderend geweest en via deze manier willen we Raluca's voortdurende steun voor Nicu helpen.2. DE DROOM VAN RALUCA


Raluca creëert momenteel een veilige ruimte waar jongeren, net als Nicu, die op straat leven, elkaar kunnen ontmoeten en zich kunnen bezighouden met sport en gezonde activiteiten. Ze creëert een alternatieve, vriendelijke en veilige omgeving die is aangepast aan hun behoeften en interesses, waar ze kunnen samenkomen, andere jongeren kunnen ontmoeten en tijd buiten de straat kunnen doorbrengen.


Nu deze ruimte is gevestigd, gelooft ze dat er nieuwe mogelijkheden denkbaar zijn voor deze jongeren, en zal hulp - in de vorm van onderwijs, sociale bijstand en gezondheidszorg - beter worden afgestemd op hun behoeften, en dus ook beter geïntegreerd en geïmplementeerd.

HOE TE HELPEN


Doe alstublieft een donatie!

Als je een donatie wilt doen aan iemand specifiek in de film, noteer dit dan tijdens het doneren in het opmerkingenveld.BELONINGEN


We zullen 10 fotoboeken in beperkte oplage weggeven, ondertekend en genummerd door Joost Vandebrug (willekeurig, ongeacht het financieringsbedrag), aan de bijdragers van deze pagina.


Meer info over het boek: https://www.bruceleeandtheoutlaw.com/the-bookAls je actie wilt ondernemen en de protagonisten van Bruce Lee en de Outlaw wilt helpen. Dit is de plek om het te doen! Alle donaties gaan naar Nicu en helpen Raluca bij het opzetten van haar dagcentrum.

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Jeanette 2 months ago Jeanette
€100
b 2 months ago
€5
Hilary 2 months ago To help Raluca. Lots of love to all x
€50
Joost 5 months ago Keep up the good work under these difficult circumstances (and watch the film!)
€35
Jeanette 2 months ago Jeanette
€100
b 2 months ago
€5
Hilary 2 months ago To help Raluca. Lots of love to all x
€50
Joost 5 months ago Keep up the good work under these difficult circumstances (and watch the film!)
€35