Bruce Lee en de Outlaw

Als je actie wilt ondernemen en de hoofdrolspelers van Bruce Lee en de Outlaw wilt helpen. Dit is de plek om het te doen! Alle donaties gaan naar Nicu en helpen Raluca haar dagcentrum op te zetten.

Mensenrechten

Created by :

Bruce Lee and the Outlaw

Location:

Bucharest, Romania

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

All the information (Title, description and content) is auto-translated using Google Translate.

Als je actie wilt ondernemen en de hoofdrolspelers van Bruce Lee en de Outlaw wilt helpen. Dit is de plek om het te doen.


Het geld dat we via deze pagina ontvangen, helpt op twee belangrijke manieren:1. HULP BIJ RALUCA OM NICU TE HELPEN


Raluca heeft onvermoeibaar gewerkt met iedereen in de tunnels, inclusief Nicu, die nu al enkele jaren onder haar liefdevolle zorg staat. Haar toewijding aan hem is levensveranderend en via deze manier willen we Raluca's voortdurende steun voor Nicu helpen.2. DE DROOM VAN RALUCA


Raluca creëert momenteel een veilige ruimte waar jongeren, net als Nicu, die op straat wonen elkaar kunnen ontmoeten en deelnemen aan sport en gezonde activiteiten. Ze is bezig met het opzetten van een alternatieve, vriendelijke en veilige omgeving die is aangepast aan hun behoeften en interesses, waar ze kunnen samenkomen, andere jongeren kunnen ontmoeten en tijd op straat kunnen doorbrengen.


Nu deze ruimte is gecreëerd, gelooft ze dat nieuwe mogelijkheden denkbaar zijn voor deze jonge mensen, en zal hulp - in de vorm van onderwijs, sociale bijstand en gezondheidszorg - beter geschikt zijn voor hun behoeften, en dus ook beter geïntegreerd en geïmplementeerd.


HOE TE HELPEN


Doe een gift!

Als je een donatie wilt doen aan iemand specifiek in de film, noteer dit dan in het opmerkingenveld tijdens de donatie.BELONINGEN


We zullen 10 limited edition fotoboeken, ondertekend en genummerd door Joost Vandebrug (willekeurig, ongeacht het financieringsbedrag) weggeven aan de bijdragers van deze pagina.


Meer info over het boek: https://www.bruceleeandtheoutlaw.com/the-book