Brians Verjaardag

Brians Verjaardag

Maatschappij

Created by :

Brians Verjaardag

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 100 of € 275
36.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Brian jarig!
Psssst…….Zoals je misschien weet is Brian 1 april jarig! En nee, dat is al zo'n 47 jaar geen grap :-). Zijn verjaardag gaan we vieren op een leuke, nog nader te bepalen locatie, hopelijk ook samen met jou, en natuurlijk mag een mooi cadeau dan niet ontbreken! Het idee is om hem met al zijn vrienden iets te geven waar hij heel lang en vooral heel veel plezier van gaat hebben!

Cadeau idee
Nu weet je misschien ook dat hij al jaren de zwaardvechtkunst beoefent, samen met zijn zoon Jim. Helaas kan hij nooit samen met Jim sparren, omdat ze maar 1 paar beschermende handschoenen hebben. Zoals een betrokken vader gewoon doet, staat hij deze handschoenen altijd af aan Jim tijdens de sparringsessies na de lessen. Dit betekent dat hij zelf vrijwel nooit spart en ook nog eens dat ze niet gezamenlijk mee kunnen doen aan toernooien.
Het idee is dus om er samen voor te zorgen, dat zij straks een 2e stel handschoenen hebben,waarmee ze veel mooie momenten kunnen delen tijdens het beoefenen van hun gezamenlijke passie.
De handschoenen zijn niet goedkoop, dus alle hulp is welkom! Help jij mee om de €275 te verzamelen om deze wens voor beide heren te verwerkelijken?

Help dit mogelijk maken!
Doneren kan eenvoudig via de link op deze pagina! Het bedrag geven we op zijn verjaardag, samen met een kaart waar alle mensen op staan die hebben meegedaan. Heb je een persoonlijke boodschap die je op de kaart aan hem kwijt wilt of heb je een vraag? Mail die naar briansverjaardag47@outlook.com

PS Vanzelfsprekend is het het allerleukste als het een verrassing blijft, dusse mondje dicht en vooral niet in je enthousiasme gaan delen via jouw sociale media ;-)!!