Breng Sienna terug naar Nederland

Sienna is april 2017 ontvoerd door haar moeder naar Polen, zij was toen 4 maanden out. Sienna is Nederlandse en haar vader wil deel uitmaken van haar leven en voor haar zorgen. Dit wordt door haar moeder onmogelijk gemaakt. De recht zaken kosten ongeloofelijk veel geld. Tot nu toe heeft haar vader €20.000,00 geleend van zijn moeder om dit te bekostigen, maar het geld raakt op. Dit geld was het pensioen van zijn moeder en hij wil dit zo snel mogelijk terug betalen, maar voorlopig zit dat er niet in omdat er nog meer recht zaken volgen over terug geleiding naar Nederland, allimentatie en waarschijnlijk nog meer waar we nu nog geen weet van hebben. Sienna haar vader is bezig met omscholing tot vrachtwagen chauffeur om voor zijn dochter te kunnen zorgen.

Kinderwelzijn

Created by :

AA van de Wetering

Location:

Hoogvliet Rotterdam, Nederland

€ 0
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Sienna terug naar Nederland

Sienna is april 2017 ontvoerd door haar moeder naar Polen. Haar vader doet er alles aan om haar terug te krijgen in Nederland. Hij is er van overtuigd dat een kindje zowel vader als moeder nodig heeft. Helaas is haar moeder hier niet van overtuigd en laat helemaal niets van Sienna zien of horen, geen foto's. Er zijn nu 3 recht zaken geweest in Polen waarbij de rechter heeft gezegd dat Sienna terug moet naar Nederland. Moeder gaat iedere keer in hoger beroep en zo groeien vader en dochter steeds verder uit elkaar. Het verdriet, de machteloosheid van een vader die zijn dochtertje 4 maanden verzorgd heeft, haar in bad deed, naar buiten ging om te wandelen, haar eten gaf, is hartverscheurend. De moeder van Sienna was voor en na de bevalling niet gezond. Wij maken ons heel erg veel zorgen over het welzijn van Sienna en willen haar zo snel mogelijk terug in Nederland. Om dit te bereiken is er geld nodig, tot nu toe heeft het €20,000,00 gekost en het eind is nog niet in zicht. Dit is voor de vader van Sienna niet meer op te brengen, hij heeft dit geld geleend van zijn moeder (dit is haar pensioengeld). Wij hopen dat er mensen zijn die misschien iets kunnen missen voor een vader die vecht voor het welzijn van zijn dochtertje wat hij zo ontzettend mist, voor wie iedere dag een gevecht is om door te gaan met leven en ondertussen naar school te gaan en een opleiding te volgen om een betere toekomst voor zijn kindje te kunnen realiseren.