Bram4Bosnie

Helpen in Bosnie

Maatschappij

Created by :

Bram4Bosnie

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Bram4Bosnie
€ 105 of € 500
21% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Van 25 t/m 31 mei 2018 vertrekt Bram met andere leerlingen van de Pius X en bijvoorbeeld ook onderwijsassistentes van een andere school naar Bosnië Herzegovina, gesteund door de organisatie Out of Area.

Out of Area zet zich al jaren in voor kinderen in Bosnië. Ze organiseren projecten om kinderen uit oorlogsgebieden te verblijden. Hun motto ‘Laat ze maar lachen en alles komt goed’. Want iedere lach heelt een stukje van de ellendige gevolgen van een oorlog.

Dit jaar gaan de leerlingen mee helpen op het Futurea Festival. Dit festival duurt 4 dagen en elke dag zal er een andere stad bezocht worden; Fojnica, Zenica, Trevnik en Konjic. Kinderen van basisscholen uit steden en omringende dorpen komen naar dit festival. Zij worden vermaakt met workshops, dans, muziek en een grote afsluitende show.

Voor zo’n geweldig initiatief is natuurlijk geld nodig en elke leerling heeft als doel om € 500,= te verzamelen. Wilt u Bram en dit initiatief sponseren, doe dan een gift. Elke Euro die u geeft komt rechtstreeks ten goede aan het project!

Bram heeft een eigen Facebookpagina om geld in te zamelen, een collecte in eigen straat en doet klusjes om geld in te zamelen. Alles voor dit vrijwilligersproject en mooie ervaring om mee te maken.