Created by :

Boris

Location:

Den Haag, Nederland

Boris sport voor iedereen!

Motivation

Ik vind dat iedereen moet kunnen sporten. Het is niet eerlijk als je niet mee kunt doen als je een handicap hebt. Daarom ga ik zoveel mogelijk geld voor Stinafo ophalen die hun gaat helpen.

Ik heb al een keer voor stinafo in Duinrell gewerkt en dat vond ik erg leuk. Ik wou ook dat kinderen met een handicap gewoon kunnen sporten. Ik vind het werk dat stinafo levert echt heel top want kinderen met een handicap zijn ook gewoon kinderen en horen niet anders behandeld te worden gewoon omdat ze anders zijn.

Stinafo besteedt de opbrengst van jouw hardloopactie tijdens de CPC 2019 aan projecten die bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken.

Sport voor iedereen!


Veel kinderen met een handicap kunnen niet mee doen met een sportactiviteit: het sportaanbod is niet zo groot en de aangepaste materialen zijn vaak heel kostbaar. Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind, Stinafo, laat kinderen met een handicap niet aan de zijlijn staan!


Stinafo heeft sponsorlopers gevonden die voor dit mooie doel willen hardlopen. Stinafo zal de opbrengst besteden aan projecten die het bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen de kans krijgt om mee te doen! Laat deze kinderen niet aan de zijlijn staan en steun de hardlopers van Stinafo!


Stinafo zet zich al meer dan 30 jaar met veel passie in voor kinderen met een handicap of chronische ziekte. Naast organisaties en stichtingen helpen we ook graag individuele kinderen om hun dromen waar te maken en hun wensen in vervulling te laten gaan. Stinafo wil deze jongeren een eerlijke kans geven. Dankzij onze donateurs is het mogelijk om te helpen bij bijvoorbeeld vervoersproblemen, financiële ondersteuning te bieden bij de aanschaf van hulpmiddelen, therapie en nog veel meer. Zodat ze kunnen meedoen en ook zij hun dromen waar kunnen maken!


Stinafo heeft de ANBI status en is een door het CBF erkend Goed Doel. Wil je meer informatie over wat Stinafo doet en welke mooie projecten we zoal financieren? Kijk op www.stinafo.nl.


"Laat kinderen met een handicap niet aan de zijlijn staan en steun deze hardloopactie!"

€ 281 of € 100
281% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 2 years ago
€10
Danielle 2 years ago
€25
Ria 2 years ago
€10
Anonymous 2 years ago
€5
Anonymous 2 years ago
€10
Danielle 2 years ago
€25
Ria 2 years ago
€10
Anonymous 2 years ago
€5