Share page on:

Bondareva, Lubov Vasiljevna, is een aardige en lieve vrouw. Zij is op 03.03.1959 in stad Stepanavan in Armenië geboren. Ze is zeer beroemd in de stad omdat ze goed docent wiskunde is. Door de jaren heen heeft ze tientalen leerlingen gehad die, dankzij haar professionele hulp, geslacht zijn geweest voor hun toelating examens op verschillende universiteiten in Armenië. Op die manier hebben ze een kans gekregen op het hogere onderwijs. Ze was ooit adjunct-directeur geweest van de school. Toen heeft ze ook goede resultaten gekregen in de ontwikkeling van de school en de opvoeding van de leerlingen.

Nu ze ernstig ziek is, kan ze moeilijk lopen. Daarom was ze gedwongen om met haar werk te stoppen. Toch blijft ze tot nu toe op vrijwilligers basis door te gaan met haar maatschappelijk werk om de anderen te helpen die dat nodig hebben. Als je dat ziet dan ben je trots op haar want mevr. Bondareva leeft altijd mee met haar landgenoten en deelt met ze hun zorgen en vreugden.

Natuurlijk vecht ze terug met haar ziekte. Ze heeft niet lang geleden een zeer kostbare therapeutische behandeling gehad. Die behandeling heeft haar, jammer genoeg, niet veel geholpen. De artsen zeggen dat ze nu de dure operatie moet hebben, dat is haar enige kans op de verbetering en op het normaal leven.

De operatie is voor haar niet te betalen. Op dit moment kan haar familie, tot hun enorme spijt, alleen maar morele steun aan haar verlenen. Daarom verzoeken wij U om haar financieel te helpen.

Het geld dat u voor haar overmaakt, zal haar helpen om de dure operatie te betalen vaardoor ze een kans krijgt om het normaal leven terug te trekken.