Bob Witjes Loopt voor het Fonds Slachtofferhulp

Bob Witjes Loopt voor het Fonds Slachtofferhulp

Maatschappij

Created by :

Bob Witjes Loopt voor het Fonds Slachtofferhulp

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 737 of € 650
113.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Op 17 september loop ik de Dam tot Damloop voor het goede doel: Fonds Slachtofferhulp. Vorig jaar viel ik op het laatste moment in voor een geblesseerde collega. Hoewel ik zeker nog niet in topvorm was, wist ik toch een tijd van 1 uur en 23 minuten neer te zetten. Maar dat kant beter! En wat is een betere motivatie om deze prestatie te verbeteren, dan lopen voor een goed doel?

Daarom heb ik het volgende bedacht. Ik ga sowieso voor de 1 uur 23. Maar voor elke 100 euro die ik ophaal, schroef ik mijn doel een minuut naar boven bij! Dus bij 100 euro: 1 uur 22, bij 200 euro: 1 uur 21 etc. Lukt het me om het streefbedrag van 650 euro op te halen? Dan wordt het doel dus 1 uur 16 minuten en 30 seconden. Een doel is natuurlijk geen garantie voor succes, maar van alle donaties krijg ik heel veel motivatie om er vol voor te gaan! 

Dus: wil jij me nog net wat extra motiveren om mijn tijd van vorig jaar te verbeteren, én Fonds Slachtofferhulp een bijdrage geven om mensen die het slachtoffer zijn geworden van ongevallen, misdrijven en rampen te helpen? Doneer dan via deze pagina!