BMX wereldkampioenschap Rock Hill Amerika

BMX wereldkampioenschap Rock Hill Amerika

Maatschappij

Created by :

BMX wereldkampioenschap Rock Hill Amerika

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 3.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo, Mijn naam is Annelies. Ik ben een professioneel bmx'er. Ik leef, om het kort samen te vatten, voor sport, gezonde levenstijl en energie. Ik denk dat mijn publiek goed matcht met het publiek dat jullie willen bereiken. In julli 2017 zal ik mee gaan doen met het EK Bordeaux en hierna aan het WK Rock Hill South Carolina. Response is denk ik heel erg belangrijk voor jullie. Kwaliteit is voor mij belangrijk. Mijn sport brengt deze twee samen en is daardoor zeker geschikt voor marketingdoeleinden. Om die reden benader ik jullie. Ik ben namelijk op zoek naar een leuke nieuwe sponsors ! Benieuwd hoe een samenwerking met mij eruit ziet? Ik hoor graag van jullie.
 Groetjes, Annelies Alferink Hi, mijn naam is Annelies Alferink. Ik ben een succesvolle sporter uit de BMX - wereld. Ik ben geboren op 23 januari 1980 in Overijssel. Op 5-jarige leeftijd ben ik begonnen met de BMX fietssport. Na twee jaar fietsen, trainen en alle nodige ervaring opdoen, behaalde ik mijn allereerste succes. Sindsdien ben ik nog harder gaan werken en heb ik ontzettend mooie resultaten behaald. In juli 2017 wil ik weer gaan pieken op het WK in Rock Hill South Carolina UCI – BMX World Championship Amerika. Voordat ik dit ga doen, ga ik eerst deelnemen aan het EK Bordeaux in Frankrijk van 11 tot 15 juli 2017. Dit is een mooie testcase voor mijn WK in Amerika. Ik ben nu 2 jaar erg hard en intensief aan het trainen, want ik ga voor de eerste plaats in Amerika. Ik merk dat ik steeds gemotiveerder raak en dat mijn intensieve trainingen onder begeleiding van een personal trainer veel resultaat boeken. Ik voel me enorm sterk en weet dat die eerste plaats binnen handbereik is. Op dit moment ben ik op zoek naar sponsors die samen met mij deze droom willen verwezenlijken. Ik bekostig en investeer nu uit eigen middelen wat voor mij erg zwaar is. Zie je het zitten om deze uitdaging aan te gaan? En om straks overal je naam te zien staan? Graag hoor ik dan van je, en kunnen we het hebben over de specifieke details. Verschillende soorten manieren van sponsoring: - Shirt reclame tijdens het EK en WK. - Shirt reclame het hele jaar door. - Auto reclame. - Het dragen van sport kleding met merknaam tijdens het trainen. - Reclame in de promotiefilmpjes. Vanzelfsprekend sta ik open voor andere ideeën. Volg mij nu ook op social media: Facebook: @anneliesbmx Instagram: @anneliesbmx