Biking A-STEP

Biking A-STEP

Maatschappij

Created by :

Biking A-STEP

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 2.850 of € 5.000
57% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

''De jeugd is de toekomst'' hoor ik vaak. Helaas wordt dat nog wel eens vergeten. Kijk bijvoorbeeld naar de Brexit of het presidentschap van Donald Trump, waarbij veel jongeren het liever anders hadden gezien. Gelukkig hebben de meeste jongeren het in Engeland en de Verenigde Staten en natuurlijk ook in Nederland heel goed. Echter, in veel Afrikaanse landen is dit helaas nog anders. Ik sta voor een wereld waarin iedereen gelijke kansen heeft op een mooie toekomst. In mijn ideale wereld kan iedereen worden wat hij of zij wil. Daarom ben ik ontzettend dankbaar voor de kansen die ik in Nederland heb om mijzelf te kunnen ontwikkelen. Deze kansen wil ik graag doorgeven aan andere jongeren, die nu nog niet zo'n uitzicht op een grenzeloze toekomst hebben. Daarom steun ik A-STEP door in mijn eentje 2000 kilometer om het Victoriameer in Afrika te fietsen.


A-STEP

A-STEP is een organisatie in Kenia die jongeren in de omgeving van Eldoret steunt in hun ontwikkeling. ‘’Het maximaliseren van talenten en potenties door gebruik van sport’’ staat dan ook centraal bij A-STEP. Dit sluit naadloos aan bij mijn opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Met deze opleiding gaat elk jaar een groep studenten naar Eldoret om A-STEP te helpen met hun werkzaamheden. Ik zal dit ook doen, maar dan op de fiets om hopelijk een mooie cheque te overhandigen.


Uw hulp

Mocht u nu iets willen bijdragen, wat ik hartstikke fijn zou vinden, wat gebeurt er dan met uw geld? Het allergrootste deel gaat natuurlijk rechtstreeks naar A-STEP. Dit wordt meteen in het project gestoken dat ten goede komt aan de constructie van een talentencentrum, zodat de jongeren optimaal hun talenten kunnen ontwikkelen. Daarnaast zal er tot een totaalbedrag van duizend euro de helft van uw bijdrage gebruikt worden om de reis gedeeltelijk te kunnen financieren. De overige kosten neem ik zelf op me. Mocht u mijn reis persoonlijk willen sponsoren dan is dat ook mogelijk en moet u dat even aangeven. Meer informatie over A-STEP en wat momenteel hun plannen zijn, vindt u op hun website (astepafrica.weebly.com).


Speciale donaties

Personen die 100+ euro doneren, geef ik na de reis een persoonlijk presentje uit Afrika.

Personen die 250+ euro doneren, geef ik na de reis een persoonlijke presentatie én een presentje uit Afrika.


Mocht u nog vragen aan mij hebben dan ben ik altijd bereikbaar via e-mail (Tim.Mooren2@hva.nl) en telefoon (+31657579687). Daarnaast kunt u een kijkje nemen op mijn website (www.timinafrika.wordpress.com) of Facebook en Instagram (TimInAfrika).


Namens alle talentvolle jongeren in Eldoret hoop ik dat u mij en vooral hen wil helpen met een mooie bijdrage. 


Ik dank u hartelijk!


Tim Mooren