Maatschappij   

Created by :

Bij Elkander

Location:

Groningen, Nederland

Bij Elkander Samen, Zorg en Leren

"Samen, Zorg en Leren Bij Elkander op de boerderij"

Hier, bovenin de provincie Groningen, helpen we onder andere mensen met kopzorgen met div. oorzaken en mensen die eenzaam zijn: een mens is een groepsdier.

Wij helpen iedereen met én zonder indicatie. Daarom ook het samen en zorg. Het is dus geen standaard zorgboerderij maar een plek met een groot hart.

Iedereen die de behoefte voelt om even op de boerderij te zijn is bij ons welkom. Of dit nu eenmalig is of eens per week: alles is oké.

We bieden een veilige, positieve plek aan en vergroten hierdoor het maatschappelijk draagvlak.


Daarnaast leren we van het leven binnen de learning community. Hier wordt onderwijs gegeven aan kinderen van nu nog 4-14 jaar. De bedoeling is dat dit uitgebreid wordt naar ook voortgezet onderwijs. Dit doen wij samen met het landelijk netwerk voor Coöperatief Passend Onderwijs.

Met elkaar, ondersteunen we elkaar: Bij Elkander ❤ 


De naam Bij Elkander komt bij mijn opa vandaan en vertegenwoordigt het gevoel wat ik mee wil geven: een gevoel van samen zijn in harmonie.


Ik wil jullie graag vragen om ons te helpen waar jullie kunnen zodat we het project heel snel, groter kunnen opstarten. Hiervoor is in financiële zin nog nodig en zijn we echt heel blij met iedere euro die je kunt missen.

Fysiek zijn er ook nog dingen nodig, denkend aan diensten en materialen.

Ook zoeken wij nog zorgpersoneel en leerkrachten die onze visie delen.


Op www.bijelkander.nl staat nog meer uitleg en ook mogelijkheden tot contact met mij als je meer informatie wilt of ons op grote schaal wilt helpen bij dit project.


Bedankt voor het lezen van deze tekst. Ik hoop dat het duidelijk is wat deze plek voorstelt en wat wij willen betekenen voor de mensen dichtbij en in de wijde omtrek.


Wil jij ons helpen? Gebruik dan alsjeblieft de doneer button of stuur een bericht als je ons op een andere manier wilt helpen.

Ik ben je bij voorbaat heel erg dankbaar!


Alle beetjes vormen samen een groot en dankbaar hart ❤


Liefs,


Hanne-Lise€ 75 of € 300.000
0% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Liesbeth a month ago Super mooi initiatief!
Heel erg bedankt! ❤
€50
Rick a month ago The first 25
Bedankt voor je donatie! ❤
€25
Liesbeth a month ago Super mooi initiatief!
Heel erg bedankt! ❤
€50
Rick a month ago The first 25
Bedankt voor je donatie! ❤
€25