Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Kirsten van der Ploeg

Locatie:

, Nederland

Help mij te herstellen van MS. In Nederland is dit niet mogelijk maar in Mexico wel met een succesratio van 80%. Wilt u mij helpen om weer normaal te kunnen functioneren? Ik wil graag kunnen blijven werken en voor me zelf zorgen. Alvast bedankt Kirsten

Hallo.


Ik ben Kirsten v.d. Ploeg en heb PPMS. In Nederland is voor mij geen herstel meer mogelijk. In Mexico kan ik door een stamceltherapie nog wel behandeld worden met een succesratio van 80%.


De complete behandeling kost 70.000 euro en wordt door de zorgverzekeraar niet vergoed. Zonder behandeling word ik uiteindelijk een pleeggeval.

Voor mij is dit een nachtmerrie want ik wil graag in de maatschappij mee blijven doen, gewoon kunnen blijven werken en gaan en staan waar ik wil.

Voor een gezond iemand normaal en voor mij mijn grootste wens.


Help mij a.u.b. om zo spoedig mogelijk richting Mexico te kunnen gaan voor er door de MS nog meer onherstelbare schade wordt aangericht.

Zonder jouw hulp is dit voor mij niet haalbaar.


Laat me a.u.b. niet zitten.

Wil je me helpen?

Dat kan door dit bericht te delen, liken, rechtstreeks te doneren of een actie voor mij te organiseren.


Alvast bedankt een hoopvolle en dankbare.


Kirsten v.d. Ploeg

Facebook: Kirsten v.d. Ploeg (laat me niet zitten)

https://www.facebook.com/kirsten.vdploeg.58

NL 19 INGB 0794 1097 72

€ 25
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.