Best Life Church Utrecht

Voor het beste leven nu!

Geloof

Created by :

Best Life Church Utrecht

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Best Life Church is een moderne kerk vol leven, dynamisch en verrassend anders. Op eigentijdse manieren willen wij de boodschap van Gods liefde overbrengen, o.a. door moderne muziek, dans en speciale lichteffecten. De diensten worden gekenmerkt door veel jeugd en een woord dat praktisch toepasbaar is in jouw dagelijks leven. Daarbij maken wij graag gebruik van multimedia. Dit doen wij allemaal in de prachtige theaterzaal van het Vorstelijk Complex, zodat een bezoek aan een samenkomst voor een ieder werkelijk ‘een belevenis’ wordt. 


Tijdens de samenkomst hebben we uitgebreide kinderopvang voor baby’s en kleuters. Voor kinderen op de basisschool is er een eigen samenkomst onder leiding van ervaren kinderleiders. 
We willen relevant zijn voor de stad Utrecht, en helpen mensen uit de stad en daarbuiten om te gaan voor het beste leven wat God voor ze bedoeld heeft. We zien de gemeente steeds verder groeien, waar we heel dankbaar voor zijn. Binnenkort gaan we daarom over naar een groter gebouw die we pas verworven hebben. 

Om alle mooie activiteiten die we doen vanuit Best Life Church mogelijk te maken, is ook jouw inzet en bijdrage heel belangrijk! We sparen daarbij ook extra om het nieuwe gebouw mooi in te kunnen richten voor alle leeftijdgroepen. Doe jij mee?