Noodhulp   

Created by :

Jelmer Ruitinga

Location:

Netherlands, Netherlands

Help jij onze #ZorgHelden te beschermen? Met ongeveer 40 FPV drone community helden, 3D printen wij non-stop nieuwe producten voor zorg om de #zorghelden te beschermen en te ontlasten in de strijd tegen COVID-19! De nood is hoog door (te)weinig beschermend materieel. Doneer nu en steun ons om de zorghelden te helpen!

#3DPrintenVoorDeZorg


Wij zijn een groep makers uit heel Nederland voornamelijk uit de FPV dronescene die onze zorgkanjers willen helpen met behulp van onze tools en skills. Hiermee proberen we de verspreiding van corona en COVID-19 te minimaliseren.

We hebben op dit moment al honderden medische onderdelen geproduceerd.


Dit doen we door engineeren, 3D design, 3D printen, laser snijden, computergestuurd frezen etc. We werken allemaal op vrijwillige basis. We vragen organisaties die dat kunnen om de kosten voor de materialen op zich te nemen. Voor degenen die dat niet kunnen, is jouw hulp hard nodig!


Jouw donaties worden gebruikt voor de inkoop van materialen om meer medische onderdelen, maskers, headstraps etc. te maken voor de zorghelden aan de frontlinie!


Op dit moment werken we aan de volgende projecten:


Ziekenhuizen - Gezichtschilden, headstraps voor de oren van zorgverleners te sparen

Ouderen verzorgingstehuizen - Gezichtsschilden, headstraps

Tandartspraktijken - Gezichtsschilden


Heeft jouw organisatie of bedrijf, of heb jij als individu hulp nodig? Ben je een maker en wil je ook helpen? Stuur ons een bericht!

Voor iedere 2,50 kunnen we weer een volledig gezichtsschild maken!

€ 1.285 of € 15.000
8.6% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.