Beeldend Danstheater Telder

Telder raakt met dans en beeld

Kunst & cultuur

Created by :

Beeldend Danstheater Telder

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Telder raakt het publiek in voorstellingen met dans, beeld en muziek op bijzondere locaties. Zo kan een groot publiek kunst ervaren op onverwachte plekken. Als toeschouwer ben je altijd onderdeel van het beeld. Je kijkt en wordt bekeken. Telder vind je op pleinen en straten, in het bos, op het strand, in scholen, tuinen en musea. Choreografe Paula Walta zet met een combinatie van dans, beeld, locatie en publiek even alles in een ander daglicht.

Telder zorgt voor producties tijdens de Fjoertoer Terschelling, bij Levende Namen in Lochem of bij Kunst van Hier tot Ginder in Okkenbroek (Hartschrift), maar ook in Londen (In mijn Hoofd) . In 'Ontmoeten' had het publiek intense ontmoetingen met dansers van alle leeftijden en achtergronden in de tuin van Museum Arnhem.

We werken nu aan onze nieuwste productie, TelderLAB: Staging Time, die tussen 23 december 2017 en 7 januari 2018 te zien is in Museum Het Valkhof en daarna nog in andere musea. In februari maakt Paula een choreografie voor een danser met en een danser zonder een beperking voor Kunst met Mekaar in Arnhem.

U helpt ons met uw bijdrage om deze producties mogelijk te maken!

beeldenddanstheatertelder.nl en facebook.com/beeldenddanstheatertelder

Foto's: Anna Fransen, Hans van den Bos / Bosbeeld

Video: Djoewe Walta