Bed & Downies aan zee

Bed & Downies aan zee

Maatschappij

Created by :

PV

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Crowdfunding is een nieuwe manier van financieren, als alternatief voor een banklening of een grote investeerder. We doen dat via het principe van crowdfunden. We vragen dus aan veel mensen een klein bedrag. Doordat we graag deze zomer open willen hopen we dat we uiterlijk 1 mei a.s. het beoogde doel gehaald hebben.

In onze Bed & Downies beleef je een unieke ervaring. Om dit waar te kunnen maken, hopen we dat we een bedrag bij elkaar gaan halen door middel van crowdfunders, misschien dus wel door u!

Als dank krijgt u:
- als particulier bij ons een voucher voor een gratis overnachting bij een donatie van minimaal 50 euro op rekening NL17INGB0008749502.
- als onderneming de keuze of een voucher voor een gratis overnachting of een vermelding van uw naam op de website bij een donatie van minimaal 50 euro op rekening NL17INGB0008749502.
Het bedrag, dat opgehaald wordt vanuit de crowdfunding, zal gebruikt worden voor onder andere een prachtige locatie. Elke werknemer kan bij ons werken, op zn eigen niveau. Het doel van Bed & Downies is om al het personeel optimaal te kunnen laten ontwikkelen binnen het horecavak; iedereen op zijn eigen niveau en met zijn eigen doelen.
De financiële hulp van u als vriend is belangrijk, maar ook als ambassadeur. Mocht u hierna nog vragen hebben horen wij die graag!

Ons doel
U kunt genieten van een overnachting in het Zeeuwse landschap en 's morgens wakker worden met een lekker kopje koffie met een zelfgemaakt ontbijt! Ook 's middags kunt u genieten van verse koffie en zelfgemaakt gebak. Het doel van Bed & Downies is om al het personeel optimaal te kunnen laten ontwikkelen; iedereen op zijn eigen niveau en met zijn eigen doelen.

De medewerkers die bij ons komen werken zijn mensen met een verstandelijke beperking. Unieke en bijzondere mensen die ook graag in de samenleving participeren. Vol trots en enthousiasme zullen zij, onder begeleiding van professionele begeleiders, de bed & breakfast kamers netjes houden en uw ontbijt serveren.
We bieden de mogelijkheid tot een verbreding van de persoonlijke ontwikkeling d.m.v. Het meehelpen in de bed and breakfast, dier- en gewasverzorging. Ook de sociale aspecten en versterking van het zelfbeeld staan centraal. We doen daarnaast aan natuurbeheer. Naast het groen en dieren bieden we vele recreatieve mogelijkheden die bijdragen tot verrijking van de levenservaring en het welbevinden. Het genieten en samenwerken staat centraal.

Wij kijken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Ook zij verdienen een kans! Samen met onze begeleiders en onze medewerkers zullen wij u een plezierige tijd bezorgen in ons bijzondere Bed & Downies.
Wij verzorgen uw bed & breakfast (met dagbesteding voor mensen met een beperking). Dit alles in een omgeving midden in de natuur met veel bomen, planten en heel veel dieren.

Tijdens uw verblijf wordt u in de watten gelegd door onze unieke medewerkers met een verstandelijke beperking! Zeeuws Vlaanderen is omgeven door een mooi natuurgebied. U kunt hier vele kilometers fietsen (fietsen zijn eventueel te huur) of wandelen en naar het strand. Er zijn veel gezellige cafés en heerlijke restaurants.
Kortom een plek om je thuis te voelen en heerlijk te genieten. Dit alles in een sociale respectvolle, veilige omgeving waar het unieke van ieder persoon tot zijn recht mag komen. Waar persoonlijke aandacht en tijd voor elkaar is.