Because We Carry (BWC)

Help Mij Helpen

Vluchtelingenhulp

Created by :

Because We Carry (BWC)

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Lieve mensen,

mijn naam is Elise, ik ben 20 jaar en ik ben enorm geïnspireerd door geweldige organisaties zoals het Rode Kruis, Bootvluchteling en Because We Carry.

Daarom ga ik deze kerstvakantie vluchtelingenwerk doen op Lesbosnamens de Because We Carry organisatie. Wij proberen als team €7.000 euro op tehalen, om de vluchtelingen van hun basisbehoeften te voorzien. Daarom vraag ikaan jullie of jullie me hierbij willen helpen om aan dit bedrag te komen. Zelfsmet een euro ben ik heel erg blij en stel dat je echt geen geld kwijt kunt, doedan is een keer wat lief voor jullie omgeving, zoals een keertje extralangs bij jullie opa en/of oma of een complimentje geven aan een onbekende!   

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moetzijn die je graag ziet in de wereld. En hier geloof ik zelf ook in. Ik ziezoveel hartverscheurende en heftige filmpjes op Facebook langskomen van watvluchtelingen moeten doorstaan. Ik wil echt wat dóén in plaats van alleen maarvan een afstandje toekijken. Daarom ben ik ook heel blij dat ik nu eindelijk echt iets kan doen. 

Het motto van BWC is dan ook#‎nietlullenmaarpoetsen.    

Via Because We Carry gaan er inmiddels wekelijks teams vanvrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast hetuitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen deteams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. BWC geeftdaadkrachtige naastenliefde.