€ 0 0%
from € 300
Still 120 day(s)

Share page on:

22 & 23 JUNI 2019; CARE4LIFE! 

 

Dit jaar gaan we weer een nieuwe uitdaging aan om geld op te halen voor verschillende goede doelen. Na 5 jaar kou, wind, regen en donkere dagen is er voor deze editie gekozen het evenement dit jaar rondom de langste dag van het jaar te laten plaatsvinden, te weten 22 en 23 juni 2019.

 

De opzet van het evenement is een (ruime) 24-uursestafette in de vorm van hardlopen en mountainbiken van Maastricht naar Doetinchem.

 

Om zowel de hardlopers als fietsers sportief uit te dagen, is gekozen voor een heuvelachtig en grotendeels onverhard terrein. We starten op zaterdag 22 juni bij de Sint Pieterberg in Maastricht en zullen over prachtige bosrijke en heuvelachtige routes naar Doetinchem hardlopen en fietsen. Brandende bovenbenen, idem dito kuiten en mooie uitzichten zijn gegarandeerd! 

 

Kunnen we ook op jouw steun rekenen? Doe sportief mee, doneer of sponsor een deelnemer en laat zien dat je geeft om de medemens. Mail naar <a href="mailto:info@bax2give.nl" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;">info@bax2give.nl</a>!

 

DE GOEDE DOELEN VAN 2019

 

<h3 class="ql-align-justify">HET INLOOPHUIS OUDE IJSSEL</h3>

 

Het <a href="http://www.inloophuisoudeijssel.nl/" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;">Inloophuis Oude IJssel</a> is een plek voor mensen die leven met kanker. Iedereen uit Doetinchem en omgeving kan er terecht voor een goed gesprek, een ontspannende activiteit, een lezing of gewoon voor een kopje koffie. Er zijn altijd getrainde vrijwilligers aanwezig die vaak uit eigen ervaring weten wat kanker met je doet.

 

<h3 class="ql-align-justify">HOSPICEGROEP DE LELIE</h3>


De vrijwilligers van <a href="http://www.hospicedelelie.nl/" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;">Hospicegroep De Lelie</a> staan klaar voor iedereen in de Oost-Achterhoek en omgeving die naar verwachting niet lang meer te leven heeft. Zij bieden hulp in de thuissituatie of een gastvrij huis in geval de mogelijkheid tot thuisverzorging niet aanwezig is. Alles met het doel de moeilijke periode voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te verlichten.

<h3 class="ql-align-justify">
</h3><h3 class="ql-align-justify">HOSPICE ZUTPHEN</h3>


<a href="http://www.hospice-zutphen.nl/" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;">Hospice Zutphen</a> is een klein en sfeervol hospice dat ruimte biedt aan 5 gasten uit Zutphen en omgeving. Terminaal zieke mensen in de laatste levensfase zijn er welkom, ongeacht hun maatschappelijke achtergrond en levensovertuiging. Het hospice biedt een 'bijna-zoals-thuis' situatie waarin door de vrijwilligers liefdevolle ondersteuning geboden wordt. 

<h3 class="ql-align-justify">
</h3><h3 class="ql-align-justify">STICHTING SRAVANA </h3>


<a href="http://www.sravana.keradesign.nl/" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;">Stichting Sravana</a> biedt met behulp van geschoolde vrijwilligers zorg aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn gekomen. Dit kan in het gasthuis Sravana of bij u thuis. Sravana, afkomstig uit het Sanskriet, staat voor innerlijk luisteren, zodat de ander zich begrepen voelt. De wensen en behoeften van de gast, zijn of haar familie en/of naasten staan dus altijd voorop. 

 

SPONSORING

 

Net zoals voorgaande jaren spannen de deelnemers zich in om sponsorgelden op te halen. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door familieleden en collega’s of zelf een financiële bijdrage leveren. 

 

Wil jij onze actie, financieel of met middelen, steunen of sponsoren? Neem dan contact met ons op via <a href="mailto:info@bax2give.nl" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;">info@bax2give.nl</a>!

 

MAGAZINE BAX2GIVE

 

Benieuwd naar de ervaringen en verhalen van verschillende deelnemers en goede doelen? Dat en meer vind je in de speciale editie van het magazine “2Give”, speciaal uitgebracht ter herinnering aan de afgelopen vijf edities van de BAX2Give. Vraag een exemplaar aan door te mailen naar <a href="mailto:bax2give@baxadvocaten.nl" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;">bax2give@baxadvocaten.nl</a>!