Anders   

Created by :

Bali Care Foundation

Location:

Breda, Nederland

Bali Care Foundation

Gun jij ook de hulpbehoevende bevolking van Bali een kans en een betere toekomst? Doneer via https://www.balicarefoundation.com

Extreme armoede is onacceptabel! Bali Care Foundation is ervan overtuigd dat met de juiste inzet, begeleiding, (financiële) middelen en samenwerking de armoede op Bali kan worden verlicht.


Een goed georganiseerde samenwerking tussen Bali Care Foundation, (hulp-)organisaties en lokale communities (banjars) die betrokken zijn bij het signaleren, bestrijden en verlichten van armoede moet ertoe leiden dat de armoede structureel afneemt en uiteindelijk verdwijnt. Door de kinderen educatie te bieden krijgen zij betere kansen op de arbeidsmarkt en hierdoor de mogelijkheid om zelf in de toekomst in hun levensonderhoud te voorzien.


Deel jij deze visie? Ga met ons de strijd aan tegen armoede op Bali. Samen staan we sterk! Word donateur en help mee!


Missie:


Bali Care Foundation heeft als missie de basisbehoeften van de kansarme inwoners op Bali te verbeteren en hen een beter toekomstperspectief te bieden. Bali Care Foundation volbrengt deze missie door de inwoners te voorzien van:


  1. Voedsel
  2. Schoon drinkwater
  3. Educatie
  4. Overige noodzakelijke voorzieningen


Bali Care foundation werft donateurs om zo over financiële middelen te beschikken om haar missie te volbrengen. Door een nauwe samenwerking met lokale communities (banjars) en

(hulp-)organisaties bouwt Bali Care Foundation een netwerk op met de lokale bevolking om samen zo effectief mogelijk onze doelstellingen te verwezenlijken.


Visie:


Extreme armoede is onacceptabel! Bali Care Foundation is ervan overtuigd dat met de juiste inzet, begeleiding, (financiële) middelen en samenwerking de armoede kan worden verlicht. Een goed georganiseerde samenwerking tussen Bali Care Foundation, (hulp-)organisaties en lokale communities (banjars) die betrokken zijn bij het signaleren, bestrijden en verlichten van armoede moet ertoe leiden dat de armoede structureel afneemt en uiteindelijk verdwijnt. Door de kinderen educatie te bieden krijgen zij betere kansen op de arbeidsmarkt en hierdoor de mogelijkheid om zelf in de toekomst in hun levensonderhoud te voorzien.


Stichting Bali Care Foundation - MAAK HET VERSCHIL


Voor meer informatie kijk op onze website: https://www.balicarefoundation.com

€ 0

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.