Kinderwelzijn   

Created by :

B for You Superteam

Location:

Rotterdam, Nederland

B for You sponsorloop

Omdat niet ieder kind evenveel geluk heeft met de omstandigheden waarin hij opgroeit, koppelt B for You kinderen aan maatschappelijk actieve, positief ingestelde mentoren. Om deze mentoren te werven is budget nodig. Het B for You Superteam loopt daarom op 24 en 25 okt een sponsorloop tijdens de marathon van Rotterdam.

Wat is het B for You Superteam?


Het B for You Superteam bestaat uit mentoren, mentees en vrienden van stichting B for You. Op 4 en 5 april 24 en 25 oktober 2020 zullen de circa 40 teamleden in herkenbaar B for You-shirt en met herkenbare B for You-supporterssjaal meelopen met de Marathon van Rotterdam. Hiermee willen zij sponsoring ophalen zodat er budget vrijkomt om meer potentiële mentoren te bereiken. Daarnaast willen zij op deze manier aandacht vragen voor de wachttijden voor kinderen die een mentor van B for You goed kunnen gebruiken.


 


Waarom besloten lopers mee te doen?


Nina:

Ik loop mee voor B for You omdat ik mij graag sportief inzet voor deze organisatie. Ik vind het belangrijk dat de naamsbekendheid van B for You wordt vergroot. Ik ontvang altijd zeer positieve reacties als ik aan mensen vertel dat ik mentor van een kind ben. Ik hoor vaak van anderen dat zij niet van het bestaan af wisten, maar dit ook wellicht zouden willen doen. De wil om mentor te worden is er dus wel, alleen weten mensen niet van het bestaan van de organisatie af. Des te meer reden om meer naamsbekendheid te krijgen zodat de groep aan mentoren steeds groter wordt en mentees sneller zijn voorzien van een mentor. 


Erique:

Ik loop mee omdat ik zelf gek ben op hardlopen. Het is mijn uitlaatklep. Lekker ontspannen door in te spannen. Als ik dat mag combineren met het creëren van awareness rondom de programma's van B for You dan kan dat alleen maar een win-win-situatie zijn.  

Ik heb gekozen voor het mentorschap omdat B for You staat voor de versterking van de kansen en de talentontwikkeling van kinderen. Hoe kan je daar nou niet achter staan? Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en al helemaal als dat betrekking heeft op jongeren. Zij zijn immers de toekomst en verdienen een kans om het uiterste uit zichzelf te halen. Een mentor is iemand waar je, hoe groot of klein, iets van kunt leren wat je weer verder brengt in de eigen persoonlijke ontwikkeling. Daar draag ik graag aan bij. De kracht van Vitamine Aandacht moet niet worden onderschat. Tot slot ben je als mentor zelf ook nooit uitgeleerd. Door mentor te zijn leer je zelf ook heel veel. Kortom, verrijking beide kanten op!


Yaël:

Ik loop mee omdat ik het belangrijk vind dat we meer vrijwilligers voor B for You werven door de naamsbekendheid te vergroten en te laten zien dat het je energie geeft om mentor te zijn.. genoeg energie om met gemak een kwart marathon te lopen!! ;)

 Ik ben zelf mentor geworden omdat mijn eigen leven is verrijkt door de ruimte die ik  in mijn jeugd voor  talentontwikkeling door diverse personen heb gekregen.  Dat wil ik graag doorgeven.


Janelle:

Ik loop mee omdat ik een steentje wil bijdragen aan de zichtbaarheid van B for You en mede-millennials wil inspireren om zich ook in te zetten voor een andere generatie, in dit geval de kids, de toekomst. 

Het valt mij op dat er in onze samenleving weinig contact is tussen mensen van verschillende generaties. Ouderen gaan vooral met ouderen om en worden vaak als een last gezien voor de jongere generatie. En jongeren omringen zich voornamelijk met leeftijdsgenoten. Ook mijn tijd spendeer ik voor 90% met millennials. Dat is zonde, er valt zo veel van elkaar te leren... en dat kan via B for You! Hoe kun je ons ondersteunen?


Naast het doen van een donatie kun je ons ook op andere manieren helpen:

 

1- Door je aan te melden al mentor via:https://stichtingbforyou.nl/aanmeldformulier-mentoren/

2- Door onze boodschap / (sociale media) berichten te verspreiden.

3- Door deze fundraiser te delen.

 

Verder zijn we met iedere donatie blij. Het helpt B for You om meer mogelijkheden te benutten om potentiële mentoren te bereiken.

 

Alvast hartelijk bedankt!


Het B for You Superteam

 


 

 

 

€ 731

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Marijke a year ago
Dankjewel, Marijke! :)
€25
Eline/Ingeborg a year ago Oma Eline is ook een brievenbus sponsor. D-ingen c Kleindochter Iris succes!
En daarmee zijn we de 700,00 gepasseerd! Dankjewel!
€10
Conny a year ago
Dankjewel, Conny! :)
€25
Sacha a year ago Go B for You Go!
Whoohoo! Dankjewel!
€20
Marijke a year ago
Dankjewel, Marijke! :)
€25
Eline/Ingeborg a year ago Oma Eline is ook een brievenbus sponsor. D-ingen c Kleindochter Iris succes!
En daarmee zijn we de 700,00 gepasseerd! Dankjewel!
€10
Conny a year ago
Dankjewel, Conny! :)
€25
Sacha a year ago Go B for You Go!
Whoohoo! Dankjewel!
€20