Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Daniel Armando Poelstra

Locatie:

Villa de Mayo, Argentina

Goedemorgen, Lieve -Dears.


Mijn naam is Daniel Armando Poelstra, hoogleraar informatica.


Op 12/02/2013 werd bij mij een diepe veneuze trombose (DVT) in mijn onderste ledemaat (linkerbeen) vastgesteld, ik werd 11 (elf) dagen opgenomen in het ziekenhuis.


De symptomen waren een grote zwelling in het linkerbeen, vergezeld van hevige pijn.


Toen, op 02/07/2014, had ik een tweede ziekenhuisopname, voor de periode van 7 dagen, ik merkte dat ik op mijn linkerbeen donkere, rode, uitslag-achtige vlekken had en een zeer ruwe en warme huid, ik voelde veel branderig gevoel en jeuk, het was een gegeneraliseerde infectie (Erysipelas), veroorzaakt door micro-organismen, bacteriën die profiteren van een tekort aan de bloedsomloop.


Daarna ging ik van april 2014 tot december 2020 naar 3 (drie) medische centra, specialisten in flebologie en aandoeningen van de bloedsomloop.


Ze behandelden me met Daflon 1.000 mg, 2 tabletten per dag, dat is een venotonic, verbetert de bloedcirculatie, venotone injecties in het linkerbeen, pressotherapie, carboxytherapie om te helpen bij de genezing van zweren, antibiotica om nieuwe infecties in het linkerbeen te voorkomen.


Maar vanaf januari 2021 zie ik een verslechtering van mijn been, zwart worden van de huid, het verschijnen van meer rode vlekken, andere bruin, en de pijnen beginnen sterker en frequenter te worden.


Ik had 4 (vier) afleveringen van varicorragieën (massale en sterke bloeding uit spataderen). Ik verloor veel bloed, mijn leven was behoorlijk in gevaar, op een keer viel ik bijna flauw.


Dankzij het feit dat de ambulance vroeg kwam, kan ik vandaag in leven zijn en je schrijven.


Ik had verschillende spataderzweren, die pijn deden en veel last van me hadden, één was traag om te genezen (1 jaar en 4 maanden).


Momenteel ben ik met de spataderzweer, de foto laat het zien, 4 meer dan maanden, het geneest niet, het doet constant veel pijn.


Eindelijk kon ik een avant-garde centrum en innovatie en uitmuntendheid in flebologie-lymfologie vinden, een vaatchirurg met uitgebreide ervaring, ervaring en kennis, hij stuurde me enkele studies (angio-tomografie) en daar kwam naar voren dat in ieder geval Ik heb een verstopte inwendige ader, wanden verdikt en verwijd van verschillende inwendige aderen, bilaterale bekken varicocele voornamelijk links, klepregurgitatie.


Hij vertelde me dat een operatie, een incisie in het bekken aan de linkerkant maken en een katheter inbrengen en aan het einde hiervan een stent, een apparaat dat werkt als een balg, uitzet, samentrekt en de verstopte ader doorlaat geopend worden.


Hij vroeg me om een flebografie-cavografie-onderzoek om precies te weten welke ader of aders zijn afgesloten, de maat van de stent die moet worden geplaatst en ook wat voor soort restauratie aan het linkerbeen moet worden gedaan, het is een restauratie-operatie.


Momenteel ben ik in een NOODGEVALLEN situatie, veel constante pijn in mijn linkerbeen, de zweer geneest niet, de dokter vertelde me dat het niet zal genezen, zolang ik geen operatie heb en de obstructie van de interne ader / s gaat verder.


Bijna de hele tijd lig ik, en een beetje zittend, dit is niet het leven, vaak huil ik ontroostbaar, denk aan mijn vorige, actieve leven, sport, ga naar mooie plekken, geniet van lesgeven en heb een goede relatie met de studenten en vormen nuttige burgers voor de samenleving.


De situatie is dat ze zo snel mogelijk mijn studie doen en me gaan opereren.


Het trieste en oneerlijke is dat ik het geld niet heb om deze trieste en pijnlijke realiteit te veranderen.


Ik zou in het ergste geval de amputatie van mijn linkerbeen kunnen ondergaan, ik ben de enige steun en hulp van mijn 78-jarige moeder, die weduwe is, ik ben enig kind, alleenstaand.


Ik vraag nederig dat hij die mij kan helpen en wil, met wat hij kan, een einde maakt aan deze helse pijn, angst.


Mijn beste wensen voor succes voor iedereen, dat ze hun doelen kunnen bereiken, en ik stuur een dikke knuffel en succes voor jullie allemaal .. !!


Vervolgens laat ik de bankgegevens van mijn rekening in euro's achter.


BETALINGSINSTRUCTIES

BEGUNSTIGDE


Voor-en achternaam:

Daniel Armando Poelstra


Rekeningnummer / IBAN)

CH5308843133051621070


BEGUNSTIGDE BANK


Banco Dukascopy Bank SA


Bank adres:

Route de Pré-Bois 20, 1215 Genève, Zwitserland


SWIFT BIC)

DUBACHGG


(Als het nodig is)


BINNENLANDSE BANKGEGEVENS


Bank

ZWITSERSE EURO CLEARING BANK GMBH


bank adres

Frankfurt am Main, Duitsland


SWIFT BIC)

SECGDEFFXXX


Makelaar rekeningnummer (IBAN)

DE61524207000390884350

€ 0 van € 30.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.