Axians rent voor Duchenne

Axians rent voor Duchenne

Maatschappij

Created by :

Axians rent voor Duchenne

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 8.356 of € 7.500
111.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Axians is een sportieve en maatschappelijk betrokken club. Niet voor niets is onze slogan the best of ICT with a human touch. Onze sportiviteit en human touch gaan we tot uiting brengen met onze deelname aan de Dam tot Damloop 2016. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor het Duchenne Parent Project.

Waarom Duchenne Parent Project?

Duchenne is een progressieve spierziekte waarbij de spieren langzaam afbreken en kinderen steeds minder sterk worden. Het hart is ook een spier en dat maakt Duchenne uiteindelijk fataal. Dit jaar heeft een collega van ons te horen gekregen dat zijn zoontje lijdt aan deze verschrikkelijke ziekte. Met deze actie steunen wij onze collega dan ook graag en hopen zoveel mogelijk geld op te halen zodat er meer onderzoek kan worden gedaan naar deze verschrikkelijke ziekte.

Sponsor worden?

Tien medewerkers van Axians lopen elk 16 kilometer om een bijdrage te leveren aan het Duchenne Parent Project. Wij zetten graag onze gezonde spieren in voor het goede doel en vragen jou om onze sponsor te worden! Zo hopen wij samen een mooi bedrag op te halen voor het Duchenne Parent Project.

Via de "Doneer nu" knop rechtsboven kan je een éénmalige bijdrage naar keuze doen. Hiermee steun je het Duchenne Parent Project.