Autohaag Zeeuw Benefiet Tennis Toernooi

Play for Luna

Gezondheidszorg

Created by :

Stichting Luna Sluiter

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Stichting Luna Sluiter
€ 1.770 of € 5.000
35.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Stichting Luna Sluiter -

Luna Sluiter is het dochtertje van Maurice en Anja Sluiter en het nichtje van Raemon Sluiter & Fatima Moreira de Melo. Op 15 juni 2007 werd bij Luna op 3-jarige leeftijd een hersenstamtumor (ponsglioom) vastgesteld. Op 9 juli 2008 is Luna helaas overleden aan de gevolgen van deze ponsglioom. Ter nagedachtenis aan hun dochtertje hebben Maurice en Anja de Luna Sluiter Stichting opgericht om zo bij te kunnen dragen aan de zorg voor kinderen met een hersentumor.

Doel 

Het realiseren van de 'Zorgboekjes voor kinderen in de palliatieve levensfase'. 

De zorg voor kinderen met een hersentumor in de palliatieve fase (de laatste fase) is nog niet volledig onderzocht. Dat is ook moeilijk, omdat het niet in grote aantallen voorkomt. Als een huisarts zo’n situatie één keer in zijn/haar carrière meemaakt dan is dit al veel. Op dit gebied valt er zeker één en ander te onderzoeken en te verbeteren. Samen met het Sophia Kinderziekenhuis en Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) is informatie verzamelt over waar ouders tegen aan lopen en behoefte aan hebben in de laatste fase van hun kindje. Zo kunnen ouders, broers en zussen, familie, verzorgers en artsen geholpen worden de zorg voor kinderen met een hersentumor te optimaliseren! In de zorgboekjes wordt o.a. omschreven wat je kan verwachten wanneer je kindje naar huis komt om te overlijden. Hoe moet je handelen in bepaalde situaties, welke medicijnen kunnen wanneer toegediend worden etc. In het ziekenhuis word je omringd door artsen en specialisten, maar juist in die aller moeilijkste fase sta je er als ouders alleen voor. De zorgboekjes geven ouders houvast en handvaten en worden in samenwerking met het Sophia Kinderziekenhuis en VOKK samengesteld. ‘Zorgboekjes’ klinkt misschien als iets simpels, maar onderzoek heeft uitgewezen dat de behoefte hiernaar groot is en de steun die ouders hier aan hebben nog groter is! 

Donaties

Naast de opbrengsten via het benefiet tennistoernooi zijn uiteraard alle donaties welkom om zo de 'Zorgboekjes voor kinderen in de palliatieve levensfase' te kunnen realiseren ! Wij zijn blij met elk bedrag hoe groot of hoe klein ook! 

Autohaag Zeeuw Benefiet Tennis Toernooi 'Play for Luna'

Op 10 december organiseert Autohaag Zeeuw in samenwerking met de Stichting Luna Sluiter een benefiet Tennis Toernooi waarvan de gehele opbrengt ten goede komt aan de Stichting Luna Sluiter met als doel het realiseren van 'Zorgboekjes voor kinderen in de palliatieve levensfase'.  Meer informatie hierover vindt u onderaan dit bericht. Het toernooi vindt plaats op Reyerpark in Ridderkerk

Ondanks het verdrietige onderwerp belooft het echt een mooie en positieve dag te worden!  Raemon Sluiter, Fatima Moreira de Melo (oom en tante van Luna), Don Diego Poeder, Martin Verkerk en Howard Komproe zullen aanwezig zijn op deze dag. Raemon verzorgt samen met Martin een tennis clinic en zij doen samen met Fatima en Don mee in het BN’ers team aan het toernooi.

Hoe ziet de dag er ongeveer uit?

  • Er kunnen minimaal 12 en maximaal 20 teams deelnemen aan dit toernooi.
  • Er speelt een sterrenteam mee bestaande uit: Raemon Sluiter, Martin Verkerk, Fatima Moreira de Melo en Don Diego Poeder
  • Elk team krijgt een tennis clinic van Raemon en Martin en ieder team speelt 4x (ongeveer) 30 minuten +  (eventueel) 1 finale
  • De host van deze dag is niemand minder dan Howard Komproe!
  • Er is muziek, een loterij met mooie prijzen, een springkussen, grabbelton en schmink!

De dag begint rond 12.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. Entree kost € 5,- per persoon. Kinderen t/m twaalf jaar krijgen gratis toegang. 

Inschrijven

Als team deelnemen aan ons benefiet tennistoernooi? Dan kan!  Schrijf jezelf en jouw team, bestaande uit minimaal 4 personen, dan in via de website van Autohaag Zeeuw. Dan kan door de volgende url te kopieren en te plakken in je browers: 

www.autohaagzeeuw.nl/aanmelden-autohaag-zeeuw-tennistoernooi-t-b-v-de-luna-sluiter-stichting-p/

Let op: u ontvangt van ons een bevestiging van uw aanmelding voor het tennis toernooi. Wanneer u deze niet heeft ontvangen bent u niet ingeschreven. Neem dan contact met ons op via marketing-team@autohaagzeeuw.nl.


De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen is 13 jaar.

  • We hebben een beperkt aantal plaatsen. Het kan daardoor voorkomen dat wij u na inschrijving toch moeten teleurstellen. Wij zijn u op voorhand zeer dankbaar voor uw interesse en hopen op uw begrip hiervoor! 


Wil je alleen het toernooi bezoeken?
Dan kan ook! Entreekosten zijn € 5,- per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis toegang), deze opbrengst komen ook ten goede van de Luna Sluiter Stichting. Er is voldoende entertainment zoals muziek en een loterij met mooie prijzen! Ook voor kinderen is er van alles te doen zoals een springkussen, grabbelton en schmink. 

Niet deelnemen, maar wel doneren?
Dat kan uiteraard ook! De Stichting Luna Sluiter is met elke donatie even blij en heel dankbaar!