Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Operation Mobilisation Belgium

Locatie:

, Belgium

In Vlaanderen is veel christelijk kunsterfgoed te vinden, maar veel moderne Belgen zijn onbekend met de bijbelverhalen waardoor hun voorvaderen meer dan 500 jaar geleden werden geïnspireerd tot het creëren van deze meesterwerken. Wij willen Belgen uitnodigen, de bijbelse boodschap achter deze schilderijen te herontdekken via een pop-up expositie in de vorm van een labyrint waarmee we door Vlaanderen willen trekken. Ons doel is, mensen met het evangelie te laten kennismaken aan de hand van de schilderijen en hen zo aan het nadenken te zetten over de zin van het leven.  


We willen graag een verplaatsbaar expositielabyrint creëren, dat we op verschillende plaatsen in België kunnen gebruiken. Het plan is, lokale kerken uit te nodigen om onze projectpartners te zijn en hen toe te rusten om op deze manier het evangelie bekend te maken en contacten te leggen. Wij geloven dat deze bediening deuren kan openen naar vele gesprekken over het evangelie en kansen kan bieden voor nazorg door plaatselijke kerken. 

€ 11.000 Doelbedrag

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.