Aqua Therapy Special Need kinderen

Aqua Therapy Special Need kinderen

Maatschappij

Created by :

Niels & Charlene

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Niels & Charlene
€ 930 of € 5.000
18.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Beste allemaal, 

in november (2017) vertrekken wij voor 6 maanden naar Bali en zullen hier workshops geven (over duurzaamheid) op een bijzondere school, Yayasan Widya Guna.  Op deze school (Learning Centre van Stichting WINS)  bevinden zich kinderen uit arme gezinnen, weeskinderen en kinderen met mentale en fysieke uitdagingen. 
Helaas worden deze special need kinderen (de kinderen met een mentale en fysieke uitdaging) op Bali vaak aan hun lot overgelaten, er is weinig hulp en er zijn weinig betaalbare middelen of behandelingen voor deze kinderen. Er zitten  25 special need kinderen op de Yayasan, denk aan kinderen met autisme, down syndrome en andere mentale en fysieke uitdagingen.


Er zijn plannen gemaakt om een 'Aqua Therapy Pool Building' te bouwen naast het Learning Centre. Hier kunnen de kinderen onder begeleiding van een fysiotherapeut, in het water, oefeningen uitvoeren om hun klachten te verlichten. In het water zijn zij beter in staat bepaalde fysieke oefeningen uit te voeren die hun lichaam vooruit helpen en kunnen op deze manier leren lopen en bewegen. 

Waarom een zwembad bouwen? 
Helaas is er geen zwembad in de buurt en is het teveel 'gedoe' om de kinderen te vervoeren, daarnaast worden special need kinderen vaak geweigerd in reguliere zwembaden. 

Wij vragen u om een steentje bij te dragen. Wij zullen via Youtube alle ontwikkelingen bijhouden zodat u op de hoogte blijft. U kunt ons Youtube kanaal vinden onder de naam "Couple Adventures"

Helpt u ons mee deze kinderen vooruit te helpen?